Привіт, хлопці, і в цю ніч, що я вдарився головою на цю Карту, я кажу про FORD FIESTA 1.4 50kw 68 К. с., але не зміг закрити цей чортовий клапан EGR.
хтось може дати мені руку допомоги?
я буду дуже вдячний.
спасибі.
додаю файл.
Привіт, хлопці, і в цю ніч, що я вдарився головою на цю Карту, я кажу про FORD FIESTA 1.4 50kw 68 К. с., але не зміг закрити цей чортовий клапан EGR.
хтось може дати мені руку допомоги?
я буду дуже вдячний.
спасибі.
додаю файл.
Але я кажу, і не виключено, що один завжди повинен писати одні і ті ж речі?
Файли Ori йдуть завантаження в Банк даних Файлів Орі в Правильному розділі, і призначаємо, як Бог наказав..
не знаю, що ти зробив і чому я виклав файл з SW-іншому..
EGR на Sid 804 знаходиться завжди перед карту "Драйвера і т. Д." Уприскування parzializzato..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
п'ятсот турбо не знав, що якщо у мене є проблема, я повинен запостити це в sexione базі даних..рати, що
заднім числом я зрозумів, що причина, я був неправий, от і все..
Ти крут і я тобі скажу, що якщо Адмін у вас є час, щоб втратити б видалив файл в мить..
це не по злобі, але щоб зробити форум Чистим і світлим..
припустимо, що один він потребує в цьому файлі він знаходиться, по-твоєму??
однак і для нас, що ми зустрічаємося, ми також відповідальні за те, що ми знайдемо в майбутньому, чи я помиляюся?
сказав, що знайшов те, що шукав, за адресою 06DDBE-06DE1C
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я тебе дякуй дуже, тому що дуже часто я знаходжу тебе в обговореннях це означає, що ви доступні.
що стосується моя помилка, тепер я вставляю файл у базі даних.
спасибі cinquecentoturbo.
і потім, мені потрібна допомога, я не uccendendo ніхто з часу утворення.
Я на цих відключаю роз'єм egr, і приймаю на карту dtc 0406.
спасибі errecinque![]()
Просто тільки цей dtc з вилки знімають ? Не, вони виходять від туди ходити? Grz
Для безпеки, зробіть тест. від'єднати роз'єм egr прокотитеся 4 або 5 пусків, а потім подивитися на діагностиці що помилка дає, так що ви впевнені, але ви побачите, що я не помиляюся