Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

виняток egr на opel corsa 1.3 69cv

Привіт всім, я повинен видалити індикатор mil, що горить на opel corsa 1.3 69cv двигун-Z13DT після закриття з фланцем прохід egr.

я прочитав і зберіг файл з ебу, але у мене склалося враження, що інструмент або програма не правильно читати.
    я додаю файл запитати чи може він бути реально відображення, якій працює автомобіль.
    Я в цьому сумніваюся, тому що дивитися в 2D (16-бітний motorola), довга перша частина з плоскої лінії в десяткове значення 6535 від початку до адреси 060006, не бачу ні в одному з файлів або модів opel, з якою я порівняв карту.

якщо, по-вашому, карті правильно прошу вас дати пораду на значення чи значення, які потрібно змінити, щоб виключити egr та/або не мати контрольна лампа MIL горить на панелі.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    ти зробив діагностику ,які помилки дає ? електрична частина клапана egr працює, чи це з ладу ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    діагноз мені тільки помилки, пов'язані з рециркуляцією вихлопних газів.
    фланець в цьому авто поставив майже рік тому, і мені здається, що з доказів, побігли електричної частини.
    була заблокована x брудний.
    що ви думаєте про карту? є довіреною?
    (у мене тільки 5 хвилин, щоб зробити читання)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    діагноз мені тільки помилки, пов'язані з рециркуляцією вихлопних газів.
    фланець в цьому авто поставив майже рік тому, і мені здається, що з доказів, побігли електричної частини.
    була заблокована x брудний.
    що ви думаєте про карту? є довіреною?
    (у мене тільки 5 хвилин, щоб зробити читання)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Я не можу відкрити цей файл....за допомогою якого інструменту ти її читав?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    nada, я теж не можу відкрити файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Привіт, в наступний раз приділіть хвилину, щоб написати, що програміст ви використовували

Файл має правильний Величина для читання в послідовний Частковий 448KB, і, виявляється, 100% ОК

EGR за адресою 061EEE, щоб довести до 47506,0000
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    я прочитав її з Kess, я перепостив.
    замість блискавки він призначений з розширенням .rar так, яка характеризується як допустиме розширення для завантаження, але файл не стискається.
    видаляйте розширення .rar після скачування
    файл, як я його спас на моєму пк не має ніякого розширення.
    з ecm я відкриваю без проблем, навіть без розширення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Makx Visualizza Messaggio
    я прочитав її з Kess, я перепостив.
    замість блискавки він призначений з розширенням .rar так, яка характеризується як допустиме розширення для завантаження, але файл не стискається.
    видаляйте розширення .rar після скачування
    файл, як я його спас на моєму пк не має ніякого розширення.
    з ecm я відкриваю без проблем, навіть без розширення.
    Не бачу, де проблема???

за винятком того, що ви не завантажили файл в Банк даних Файлів Орі, і вона назвала, що тільки ти його можеш повернути через пару тижнів??

Що б Копію cico_opel_z13dt????

Kess, Серійний OPEL CORSA 1,3 CDTI 16V 70CV MJD6 1413X586 01245JO01D Обмін? - ОРІ? МОД? драйвер C13_79D6 ось як це призначення файлу
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Спасибі 1000 Cinqueturbo, я ще не прочитав ваш пост, і я відповідав на нього і riox, що вони говорили, не вдалося відкрити файл.

я поміняв як ти сказав " EGR на адресу 061EEE, щоб довести до 47506,0000 " .
    я зробив це з допомогою дисплея motorola 16 біт, те, що я говорив в першому пості. добре, що я використовувати це?

тепер місце файлу .мод тільки змінює значення для egr off, порівняно з тим, що я читав від ебу.

я прошу вибачення за недосвідченість, і я постараюся назвати файл правильний шлях.
    z13dt код двигуна, драйвер ви не використовували (я не зміг вибрати між 4 і т. д., що я пропонував).

Прошу тебе, крім підтвердження, що файл був правильно прочитав.

додаю файл, який я знайшов на компакт-диску базу даних. це те, що він поставив мене в замішання, побачивши все начебто Інфо до того, щоб мене читали, але повністю відрізняється в першу частину карти. То від мене ліжко має довгу першу частину з плоскої лінії в десяткове значення 6535 від початку до адреси 060006

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •