Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49

Unhappy Шпигун aribag горить Допомога

Існує метод, щоб скинути помилку, свідчить індикатор без використання програмного забезпечення?
    У мене таке питання, і я використовую автомобіль з подушками безпеки, які в разі необхідності? не буде працювати. Допоможіть.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    може бути, якщо ви говорите, що автомобіль, це було б краще
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    що автомобіль це? однак я не думаю, що є якийсь спосіб, без будь-яких діагноз,можна спробувати від'єднати акумулятор для р? часу ви, може бути, пощастило,,? слід також знати, з якої причини ? вийшов з ладу ,якщо у вас немає самодіагностики, ви повинні піти десь в іншому і тобі скинути

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    Вибачте, машину ? один Lancia Lybra 1.9 jtd.
    Помилка ? дається помилковий контакт роз'єму під сидінням водія, який я ще не заплатив.
    Для самодіагностику не можу запустити, чому? у мене кабель, але я не можу завантажити програмне забезпечення, що зазначене в форум (поки не досягнуть 50 msg).
    Може бути, якщо яка-небудь душа pia мені також послати soft в приваті можу дати вам посилання.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав PPSCH Visualizza Messaggio
    Вибачте, машину ? один Lancia Lybra 1.9 jtd.
    Помилка ? дається помилковий контакт роз'єму під сидінням водія, який я ще не заплатив.
    Для самодіагностику не можу запустити, чому? у мене кабель, але я не можу завантажити програмне забезпечення, що зазначене в форум (поки не досягнуть 50 msg).
    Може бути, якщо яка-небудь душа pia мені також послати soft в приваті можу дати вам посилання.

Мені дуже шкода, але закон рівний для всіх правила, говорить чітко, і якщо хто-то рушник, він пройшов pm буде каламбур?to.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    ОК aspetter? щоб отримати 50 msg

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    Не, я бачила, що не було дозволено в лічку

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    фінч? не-системами-роз'єм навіть не з sw ви можете стерти помилки.
    ймовірно, забезпечення поршневий палець зламав вимикається gi? тільки індикатор
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    З попереднього досвіду я можу передбачити, що зв'язок гніздо помилка повториться.
    Два роки тому я ледь не зійшов з розуму, щоб поршневі пальці на задніх і навіть після їх зварні шви не ви ? не горить індикатор без втручання майстерні (за додаткову плату).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    можливо, якщо ви шукайте в мережі, знайдете деякі програми,я не знаю, якщо *********** ви також скидається в aribag

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •