хлопці, у мене є стара а4, що не посилає гаряче повітря всередині салону, але тільки повітря трохи теплої температури і регулювати термостат новий радіатор всередині не забитий, що може залежати ?
хлопці, у мене є стара а4, що не посилає гаряче повітря всередині салону, але тільки повітря трохи теплої температури і регулювати термостат новий радіатор всередині не забитий, що може залежати ?
Ви будете погіршився губкою, яка збирається на дверцята Холодний Теплий або дверцят не командував добре..
Вода циркулює завжди є дверцята, які відводять гаряче повітря холодний..
деякі навіть мають опір від 300, що потрібно, коли спрайт і лобове скло..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Безумовно, це самокат, який управляє змішування повітря, якщо це bizona бачиш, на якій стороні тобі назад, вправо або вліво, нагнувся і, рухаючи тигра в теплий холодний бачиш, який самокат рухається, якщо він зламаний повністю тест, щоб побачити, якщо чуєш тільки шум, можливо тому, що снарядів на механізм
якщо ви не хочете більш тепле повітря всередині, з фітингом з'єднати дві труби, які входять в печі всередині і їх baypassi і вирішуйте швидко, без витрат
Для тих, хто має проблеми з пічкою витоку води всередині Dell автомобілів це найкращий і найзручніший з мого боку. Потім ти бачиш, я дав тобі порада