Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29

Обговорення: defap проколювати чи ні

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89

defap проколювати чи ні

здравствуйте, я прошу вас, експерти, якщо це неправильно або якщо зробити 3 отвори в фап , я читав тут на форумі, що багато сьюзан і прямі труби, які плюси і мінуси спасибі

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав КЛАВДІЯ. Visualizza Messaggio
    здравствуйте, я прошу вас, експерти, якщо це неправильно або якщо зробити 3 отвори в фап , я читав тут на форумі, що багато сьюзан і прямі труби, які плюси і мінуси спасибі
    з моєї точки зору, свердлити і це неправильно, тому що в майбутньому (речі вже розуміють, що в нашій майстерні) кераміка може зливатися, створюючи пробку або зламати створюючи шуму вихлопних газів, що стосується трубки, не бачу правда корисно,ми просто знімаємо для всієї кераміки fap залишаючи cat і проблема вирішена.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    з моєї точки зору, свердлити і це неправильно, тому що в майбутньому (речі вже розуміють, що в нашій майстерні) кераміка може зливатися, створюючи пробку або зламати створюючи шуму вихлопних газів, що стосується трубки, не бачу правда корисно,ми просто знімаємо для всієї кераміки fap залишаючи cat і проблема вирішена.
    Тією ж процедурою також у моїй майстерні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    ок, спасибі за завжди добрі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    у багатьох autoofficine роблять отвори, а потім відключають на карті.
    анке ми робимо, як у вашій майстерні msport

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Мова, труби заміни, це корисно у випадку, якщо ви хотіли б відновити початкові умови середовища в майбутньому... Я, як правило, де я можу, - це рішення, яке я віддаю перевагу. Таким чином, уникнути скорочення. очистити, зварити і, що більш важливо, він уникає мати справу з порошками fap, які вже точно не корисні для здоров'я.

Неправильно, що замість промови з трьох дірок... у разі поломки, і тому проблем у майбутньому, багато разів не достатньо, щоб скачати двигун повинен легко з пробки і створюють проблеми на турбо, особливо на високих оборотах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    я теж не проти трьох дірок, але багато (МАЙСТРІВ) принаймні, вони вірять, що діри є хорошою альтернативою переконані, що їх..
    краще працювати, як грають анке в майстерні msport

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я машину строю водостічна труба, щоб будь-який автомобіль і поставити вихлоп Оригінальний з клієнтом.. враховуючи, що "приклад" на Audi 2,0 TDI PD коштує близько 800 євро новий близько 400 регенерації..
    клієнта, що відчуваєш себе обдуреним і не хоче, щоб його утилізації..
    клієнт, який хоче скоротити витрати і скупі часи ", якщо не celo доступною готовий" я відкрию і закрию..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я машину строю водостічна труба, щоб будь-який автомобіль і поставити вихлоп Оригінальний з клієнтом.. враховуючи, що "приклад" на Audi 2,0 TDI PD коштує близько 800 євро новий близько 400 регенерації..
    клієнта, що відчуваєш себе обдуреним і не хоче, щоб його утилізації..
    клієнт, який хоче скоротити витрати і скупі часи ", якщо не celo доступною готовий" я відкрию і закрию..
    Cinqueturbo інформації навіть у нас в майстерні ми виготовимо L єдина проблема виникає, коли ми повинні зіставити mtj 2, що призводить фланець біля турбіни ,в цьому випадку відрізати оригінал ти знаєш, де взяти ці фланці не різати оригінал?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Навіть у нас в майстерні, пряма труба або повний витрата
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-10-2016 до 12:57

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді