Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149

1 карта 1.3 mjt opel corsa c 69 к. с.

Добрий вечір, я хотів би почати редагувати параметри вручну....я читав в деяких темах, що я повинен поступово збільшувати на 2 ін'єкції з 8 по 15 %....потім дати 10% крутного моменту на всі обмежувачі крутного моменту, починаючи приблизно з 1200 обертів приблизно до max. Що думаєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    добрий вечір, якщо хочете рада-не думати, що це так легко, тому що це дуже складно ...
    тому, по мені, ви можете зробити з доказів розміщення файлів і хлопці перевіряють, але завжди повторюю, не завжди .. є багато і багато з тих речей, що не вистачає обговорень на форумі .... потрібно вивчати, зрозуміти, карту знати, до чого торкаєшся ... вміти розпізнавати картки в 2-D ...
    приклад : ін'єкції, обгорнені якщо збільште ти думаєш, збільшуючи дизельного палива, а втратив у вазі, тому що потрібно зменшити і, отже, ризик зламати поршні повір мені факти, звичайно, якщо ви новачок ...
    за винятком того, що у вас є морська свинка, то спробуйте ... до тих пір, поки ти розумієш... добрий вечір ...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    покладіться на експертів!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Впевнений, що, перш ніж писати карту легко перевірити, чи від якоїсь експерт. Потім, якщо ви хочете дати мені пораду, мені це в іншому випадку ти не зобов'язаний відповідати.

Звернувся в carfree.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-10-2016 до 18:07

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Звернувся в carfree.
    Дорогий ... я знала, що ти образився, але я дав тобі порада, і кажу тільки те, що зіставлення є багато речей.що на форумі ти не можеш дізнатися, тобто нудьгувати тут вам допоможуть звичайно привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    *образився..........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    http://www.professionalchiptuning.ne...ht=Impariamola

Тут У вас є все, насамперед читайте і вивчайте, а потім, якщо ти питання більш цілеспрямовані та розумні ви знайдете відповіді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Спасибі, r5...ні я не образився car free але я тут, щоб вчитися не для того, щоб почути суперечки...***** unque до 1 тиж. тому я нічого не знала про цьому світі. Тепер читаю, пишу, різання файлів, порівняння карт, починаю розпізнавати відмінності .... ти знаєш, я кузов став механічно і електрики, вай, автомобілі, я...я 22 роки для мене-це пристрасть...

Один крок за один раз.
    Удар за один раз.
    Раунд за один раз.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-10-2016 до 18:07

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    На жаль, це не просто Зіставити, якщо не роками, щоб мати досвід, ти ніколи не зрозумієш..
    як кажуть хлопці вище, потрібно вивчати дуже і вивчення його створити тільки з роками у форумі знайшов тільки Порівняння та Поради і т. д. і т. п. Але вивчення повинно створити ти!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    я дам тобі одну пораду, принаймні, для першої карти falla зробити досвідчений корабля, а ти йди, подивися кроком, що було мінливим і де і почати розуміти щось, так що ви будете мати базу для наступної карті, а чому б і ні, якщо ви, трапляється ж автомобіль ти двох зайців одним пострілом.. Повір мені

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •