Тут не окремими бітами.
Тут не окремими бітами.
Роби насос, який тримає 1600 бар при 1800 об / хв...
Не випадково, у розмірі інжектори, 90 повертає 200 бар у понад 75, серії.
не тому, що потрібно додати трохи більше дизельного палива? але потім я ніколи не говорив про 1800 об / хв? бери схеми, де насос може працювати на максимум, скажімо, від 2500 до 4500. ти 1600 бар фіксовані? немає. якщо б це була перевага, ти думаєш, що я цього не зроблю?
абсолютно згоден...але, враховуючи те, що дизельне паливо стає багато!
І вірно, час це все одно буде занадто!
але я не говорив про кількість дизельного палива. я кажу, що якщо "розширює дірки" форсунок потрібно масштабування карти життя, і знаходиться з часом занадто короткі, потім опустіть SOI і rail є обов'язковим, ІМХО.
якщо ти умываешь руки, дозвольте життя оригінальні, це як якщо б я робив карту, обдурив, а потім, змінивши впорскувати більше бензину, тому що відкрити їх на такий же час для цих годин. у цей момент, безумовно, диму.
залишається здивування про корисність зміни менше, ніж препарати, екстремальних, тому що, бачите, оригінальні вони дуже роздуті.
те, що держави ми говоримо?
180 л. с. на 1.8 бар?![]()
Карта 14.4.17 Gpunto 1,3 Mjet Марко Farmtruck.jpg
Кілька? Занадто багато?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Це, які йдуть перераховує час, є незаперечним.
але мова від тебе встановлені, було по-іншому.
Я сказав, що я знизився в рампі, тому багато часу ви все одно короткі. Правда, якщо в тебе інжектор, більше штовхнув, перерахунки часу (за умови, що ви знаєте iq і сша у різних p-rail) у залежності від новий інжектор, але скачала потрібно опустити в рампі?
В основному зміни для того, щоб мати ін'єкції, швидше, принаймні, при тому ж тиску в рампі, але точно не найнижчі.
Кавалерія, і 1.3 проходить 200 з тиском semistock, cp1k3 і 183