Не брати приклади я типу, тобі приносять тільки поза дороги.
я додаю до запиту Денні... для чого вони потрібні?
в мережі я знайшов damos точки 90cv зараз, а я порівнюю з моєї таким чином, щоб з'ясувати імена і функції з тим, щоб значення перетворення а між тим, я виявив, що мій файл на карті, який йде від адреси 0694DE в 06959C не що інше, як обмежувач крутного моменту, в залежності від T° холодоагент, в той час як інша карта 8Х8 присутній за адресою 06360C це не більше, ніж максимальний тиск в рампі, що має на всю карту, значення eprom 800, що, помножене х 2 зі зміщенням -100 нас від 1500 бар я сподіваюся, що було корисно для кого-то, виявивши ці дві карти
Алекс
Привіт, я прочитав кілька разів все 97 сторінок, але, на жаль, ви не можете бачити вкладення, у мене залишилося надзвичайно сильними, деякі кроки або деякі карти..якщо я точкою 70cv, що велика пляма, 90 л. перенесена від укладачів в Турині, який все частіше, але я не радий, особливо, у великій мірі, що в основі має двигун більш примхливий і з проблемами управління турбо..звичайно, ви можете побачити, що він торкнувся зареєстрований, я поїхав трохи вперед, але я не можу зрозуміти карту час щеплення від грипу: в цілому, якщо я правильно зрозумів, все, про що говорить і т. д., не є правильними. Карта-йдеться в правильному напрямку, кожен вигин вказує на IQ ( для ес-макс dx 60mm3, а потім спуститися),але як зрозуміти, кожен вигин, що відповідає, як відкриття газу?
Я (у великій мірі, 90 л. с. ) 24 криві, але якщо не криві для кожної обертів, вони криві, на підставі чого?
Спасибі.
Значення в залежності від тиску в рампі і iq в мм3 вводять. Я не бачив карти, але може бути, що різке поведінку машини пов'язано з кроком надлишок цій карті. Якщо у вас є інструмент, для того, щоб писати, ви могли б спробувати покласти на цю картку і залишити все решта без змін
Але тиск в рампі, в залежності від того, що піднімається і опускається? взявши карту rail, здається, що газ(load) діє на тиск!( я думала, що це фіксована!! г) тренер, я підняв трохи заключній частині всіх кривих, час вприскування, нижня частина для, так би мовити, від 5% до 10% ( dx)..так що коли я на високих тисках, вірно?
при збільшенні оборотів має зрости тиск в рампі до порогового рівня в екю, автоматично знижує час вприскування чому на "х" оборотів має надати "х" мг дизельного палива, тим вище тиск і тим менше час відкриття форсунки для вприскування "х" мг, я сподіваюся, що було ясно, і я сказав, що правильно, тому що, читаючи карту мого 70cv так, я, здається, зрозумів, якщо це так, я думаю, що буде працювати, якщо у всіх авто
Алекс