тому що я думав, що роблю це так, як було зроблено у файлі бек допоміг піднятися тиск в рампі
тому що я думав, що роблю це так, як було зроблено у файлі бек допоміг піднятися тиск в рампі
Алекс
Як можуть, часи, допомагає зробити тиск в рампі?
І все одно ми повертаємося.
Ти сказав, що знаєш, але тепер ти кажеш, що ви скопіювали.
Вивчіть його, що тут accozzare багато ідей![]()
я хочу вчитися, але не знаю, в залежності від того, що поміняти значення, якщо у якоїсь формулою, або я не знаю, я був би вдячний, якщо ти даси мені руку, щоб зрозуміти, принаймні, як розрахувати
Алекс
Я вважаю, що ти не знаєш, яка карта в рампі в цей момент.. 068650
більш, що зміни в мінус не в якому разі не оптимальні, я пропоную поставити на файл орі з egr off і вивчити цей marelli
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
068650 б мапу rail, що ecm називається parzializzato (map1), де по осі x у нас оборотів в хвилину, а по осі y iq зі значенням перетворення 0.002941 а вісь z є від тиску в рампі, зі зміщенням -100 якщо я помиляюсь, то поправте, я зараз про карту, для зміни в негативний що це означає? чому, перевіряючи карту, окрім карти, педалі не бачу значення, які спускаються під 0
Алекс
Якщо ви знаєте, коефіцієнти перетворення, ви повинні зрозуміти, навіть карту час...
Повторюю, як сказано вище, перекладі, копіюючи ти ніколи не зрозумієш як працює...
І повір мені, що принадність ці речі, щоб зрозуміти, як працюють...Принаймні для мене!
я згоден повною мірою, однак я хотів би зрозуміти, як вираховують терміни, тому що або за пост там був хтось, що він говорив, збільшуючи час також збільшується кількість ін'єкцій вводять або щось подібне, тому я хотів би знати, якщо там був дуже точний розрахунок, або він розраховує "до ****cchiam" xD, терміни вказані в us (мкс) на осі z, вірно?
Алекс
Що ви знайдете в осі часу?
Мені цікаво, в світлі того, що написав, тому що ви зробили це таким чином, і за яким принципом.
повторюю, і я ніколи не втомлюся це говорити...
Причина, ви не робите безлад речей, прийнятих онлайн!