Вирішена! Я повернув оригінальні значення з 0694DE -06959C і не обмежує за часом p.s. у gt1446SZ виведення giulietta 1.6 105л. на скільки бар працює без шкідництва?
Я насамперед ось, що мені цікаво.. Якщо у вас встановлений насос 90cv це означає, що ваш тренер вас він вже встановлений у певному сенсі.. і якщо він зробив деякі речі, бо якщо ні, машина не заводилася навіть.. Так що я цікаво, чому ви хочете, щоб змінити те, що було зроблено, якщо зараз машина працює....У будь-якому випадку, ви можете підняти навіть до 1600 бар і вище.
У 1446 витримує 1.8 бар стаціонарні, а також ризики, поділ на короткий час..
Ps: Якщо хтось слідує за вами машину (що як механіки або електроніки) не знаю, наскільки був би щасливий знати, що ви йдете, щоб сказати, деякі трюки, щоб зробити речі, після того, як ми втратили час..
Привіт jacktheripper82 я не тренер, насос у мене встановлений тільки після того, як матч дизельного палива гнилого підірвали насос від 70cv, якщо хочеш, я поясню, як я це зробив, тому хотів знати, якщо цей датчик/регулятор потрібно на щось, тепер нічого не залишається, як розблокувати картку від prex rail, і я не хотів би йти за 1600bar, щоб тепер з форсунки оригінальні чи можу?
Значення 41000 однак адреси, були ті,.. провести turbo ви можете spungere до 2.0 бар 2.2 пік без пошкодження
Терпіння і чеснота сильних..
я спробував підняти тиск в рампі до 1600 бар карти я переробив карту rail та розблоковано біт обмежувач, але тиск 1600 з'являється тільки в потрібний час в цей ефект приходить макс на 1500, і спалахує контрольна лампа mil з маленькими смикати, враховуючи, що не вдається подолати позначку 1500, на картку випадку присутній якийсь інший біт обмежувач, або необхідно виключити регулятор на насосі? у додатку ви знайдете оригінальні і остання карта з обмежувачем turbo виключено і карту rail вже зробив
ще раз спасибі за допомогу і терпіння, присвячений