Сторінка 91 з 106 PrimaПеред ... 41818990919293101 ... ОстаннєUltima
Результати з 901 910 з 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Якщо ви 6jf, то ви можете змінити і лінійні) тільки для того, щоб мати читання від діагнозу і можливого відновлення у значення, яке ви задали.
    Якщо ви на 6f3 немає dpf, стоїть вище.
    Якщо ви на 6f3 з dpf, потрібно змінити і лінійними, в іншому випадку ви з-під контролю і управління в депресії.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Якщо ви 6jf, то ви можете змінити і лінійні) тільки для того, щоб мати читання від діагнозу і можливого відновлення у значення, яке ви задали.
    Якщо ви на 6f3 немає dpf, стоїть вище.
    Якщо ви на 6f3 з dpf, потрібно змінити і лінійними, в іншому випадку ви з-під контролю і управління в депресії.
    ок, спасибі, як і раніше, тому варто поставити і змінити один 4-контактний тип 147 або 159 таким чином, щоб не втратити recovery, тепер мені нічого не залишається, з'ясувати, які біти обмежувачі, дотримуючись весь піст і шукаючи значення 1500 на всю карту, вийти з багатьох адрес, деякі навіть пов'язані з контрольної точки, що належать до оборотах з декількох карт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Так, але не просто поставити датчик...також Необхідно лінеаризувати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав alex210392 Visualizza Messaggio
    ок, спасибі, як і раніше, тому варто поставити і змінити один 4-контактний тип 147 або 159 таким чином, щоб не втратити recovery, тепер мені нічого не залишається, з'ясувати, які біти обмежувачі, дотримуючись весь піст і шукаючи значення 1500 на всю карту, вийти з багатьох адрес, деякі навіть пов'язані з контрольної точки, що належать до оборотах з декількох карт
    якщо ти скажеш, що ecu я намагався допомогти для того, щоб замінити карту, як на мене, гра не варта свічок на 70 або 75 л. с., хороший манометр, і ви більш впевнені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав генріх понтони Visualizza Messaggio
    якщо ти скажеш, що ecu я намагався допомогти для того, щоб замінити карту, як на мене, гра не варта свічок на 70 або 75 л. с., хороший манометр, і ви більш впевнені
    спасибі, шановний, свої паспортні дані ecu, такі:

Marelli
    Num HW: 01246JO01D
    Opel 1.3 Multijet
    Num SW: 1320X177
    Частини. Num:: 55187472
    Код OM: 0400163

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Я хотів допомогти, ділячись цей аркуш excel, що містить адреси і карти, сьогодення і шукає досі, в моєму ебу встановлений на opel corsa c 1.3 cdti 69cv Marelli Num HW: 01246JO01D No SW: 1320X177 Частини. Num:: 55187472 Cod ОМО: 0400163
    я сподіваюся, що я зробив, що завгодно, за будь-які помилки trascrittura, дайте мені знати
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав генріх понтони Visualizza Messaggio
    необхідно відзначити, що один з бітів обмежувачі зі значенням 1500 порівнюючи мою карту, щоб з цього поста я знайшов, і розташований за адресою 061EFC (max. надлишковий тиск у порівнянні з P. ATM), в той час як інший біт обмежувач, який знаходиться поруч, що повинно бути 061F52 я вважаю, зі значенням 65535, що, мабуть, не відноситься до тиску турбо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    необхідно відзначити, що один з бітів обмежувачі зі значенням 1500 порівнюючи мою карту, щоб з цього поста я знайшов, і розташований за адресою 061EFC (max. надлишковий тиск у порівнянні з P. ATM), в той час як інший біт обмежувач, який знаходиться поруч, що повинно бути 061F52 я вважаю, зі значенням 65535, що, мабуть, не відноситься до тиску турбо
    ммм ок, я думав ти 6f3 ти теж мої біти ставляться до цього ебу, у всякому разі, я зробив деякі випробування з біт модом? я ніколи не бачив файл 6j0 але це не повинно змінити багато чого в кінці кінців

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    у будь-якому випадку, якщо шукати на сторінках тому, тобі варто знайти щось на свій екю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Також моддерів і біт в цій ситуації не змінює обмежує завжди в 1,5 бар

Сторінка 91 з 106 PrimaПеред ... 41818990919293101 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді