Сторінка 9 з 18 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати від 81 до 90 з 178
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    вибачте, я повторюю, я проводжу безсонних ночей і грошей на обладнання для чистий смак, щоб знати і розуміти, але чому? ми не створюємо групу для покупки damos і тоді я кажу' n'? фігня, ви поділяєте.
    і де або від тих, хто їх знаходите?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я думаю, що не ? дуже можливо, що.......
    розраховує, що damos пу? варто також 500 євро, а ? виділений для однієї ecu...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    де їх знайти, be, я думаю, від тих, хто продає winols, скільки ecu є я не знаю, але ми відкриваємо розділ і подивимося, скільки ви пропонуєте (якщо це здійснимо обміну).
    привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    мммм... я в випадку є... Але давайте подивимося, якщо я правильно зрозумів. Ці daemons на практиці, як драйвери ECM або зовсім інше? Cio? на практиці з моєї winols встановлений не роблю нічого, якщо я не sti daemons. щоб побачити тільки мій, я повинен знайти те, що edc17cp14 або ж я повинен знайти один, спільний, який робить edc17? cio?, у daemons, що вдається зробити?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    для антоніо.або; вибачте, бажає сказати, що я особисто попросив компанію і мені відповіли, що не продають damos, але продавати їх різних компаній, які будують ecu (як правило, тих, хто купує їх ecu також отримує files), найближчим часом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    64
    Всім привіт.
    Я починаю з ringraziavi за підтримку, яку ви надали досі. Навіть я-новачок, і ідея навчитися використовувати winols зачаровує мене багато.
    Що стосується damos, я бачив на emule, що є багато пакетів з різними damos. Моє питання ? вони надійні? Що розширення і розмір і, як правило, damos?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    boooo, я... я опинився один certella повний damons після того, як я купив півня і їх davono разом з winols і в тих різних програм, які ви можете знайти всередині dvd.... Якщо ви хочете, щоб я вам їх можу пройти, і ви бачите, якщо вони добре або ні!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    вибачте, але, можливо, ви не зрозуміли, що таке damos...
    Потрібно, щоб вивчити ecu: наприклад, я повинен вивчити edc 17cp14, якщо я damos, сума на winols, і я бачу кожну карту з його ім'ям і його перетворення факторів.
    Екю вказує, на якій ви хочете працювати, дуже навряд чи ви зможете? застосовувати безпосередньо на ньому, damos, то робота, що ви робите в таких випадках ? порівняння, карти (принаймні, основних) стають все більш? приблизно така ж!

Для роботи з winols, однак, не є необхідними їй damos, ? програма, яка не вимагає використання драйверів, як ecm, але я вважаю, дуже швидко змінити, чому? програма самостійно попередньо вибирає карти передбачуваних, то c'? навіть сколково? додати, вибравши районі передбачуваного і, натиснувши "k".

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    я вважаю, що без damos, принаймні, для менш досвідчених winols нам потрібно дуже мало.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    виправдання? ті, хто знаходяться навколо, типу EDC16C/Fiat де приймають їх таким чином, щоб вони c'? ви повинні зрозуміти джерело.
    Привіт.

Сторінка 9 з 18 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •