ви паралельно, як якщо б це було зарядний пристрій. Потім включаю запалювання і регул напруги. Я також вказує, скільки поглинаються ланцюга, щоб довести до необхідного натягу.
Вважаєте, я змінив блок живлення для пк c, і я забезпечує майже 14в і мінімальної 10А, ви говорите, що я можу його використовувати.??
Привіт.
По мені-ні, чому? пішла б у безпеці. Щоб тримати в рамках включення 14 вольт необхідні, як правило, від 10 до 25 А. Потім імпульсні блоки живлення дуже чутливі і йдуть на захист. Після підключення блоку живлення ( на початку пологів від 11,5 вольт) зростання план харчування. У будь-якому випадку блок живлення серйозно не варто багато, і його можна використовувати для багатьох речей
Ти змусив мене прийти curiosit? я збираюся спробувати прямо зараз, і ми бачимо, що відбувається.
коли я на курси в mercedes було перше, що вдавався робити під час оновлення в середині, не знаю, якщо може бути lastessa що але???
Постійне напруження ? безумовно, ідеальних умов, а потім, якщо це призводить до значення зазвичай присутній під час руху (між 13,8 і 14,2 ? навіть краще
12,56 добре, я ? довелося колись писати, навіть коли батарея була в 11,70, а ? все пройшло ок. Безумовно, багато що залежить від типу ECU і від везіння...... чому? з електронікою ви ніколи не знаєте..
у вас по центру в повному обсязі те, що я хотів сказати, emilground!! джерело стабільного середовища в записі ви відлякує від багатьох неприємностей