Я повинен поставити в rail, чому? несумісний з модами, які ви мені порадили,або гк? х тебе не має сенсу?
Я повинен поставити в rail, чому? несумісний з модами, які ви мені порадили,або гк? х тебе не має сенсу?
залізничних підлягає в певних випадках і зі знанням справи.. на даний момент нехай орі і його обмежувачі..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
для того, щоб? спочатку мені сказали, що я правильно зробила, rail, по-твоєму, не ? зробив добре?
кидати відсотки в карту і сказати, що ? зроблено гарно, по-моєму, не ви ? зрозумів щось..
але кожен з них обробляє в манері свого..
Отже, ми починаємо використовувати трохи логіки.. якщо umenti залізничних 5 % повинні автоматично збільшити свої обмежувачі 5 %. (це ви ще цього не зробили).
ви я зробив це в обох обмежувачі, сказати по правді, я пішов крок за кроком керівництво, а тут, на форумі, була для edc15, але також йде на 16 насправді я знайшов ті ж самі криві, а самі обмежувачі....може бути, ви не той файл, т? відправка в інший(жартую).
aahhh..ось..хто знає, що файл, який я вам послав!!!
якщо ви повинні послати мені щось питати у модераторів, я не хочу, щоб відповідальність за дії altrue.
в даний час зовнішній вигляд 50
я прибув до 60!!!!!
Я завантажена... ви змінили, тільки турбо і rail.. змінити навіть час.
Ps: підніміть в правильній манері, обмежувачі на рейку..