717x2=1434bar, y IQ. начебто небагато, що множення на 2, ви має реального тиску, не вистачає тільки зміщення, але, як на мене, може бути
717x2=1434bar, y IQ. начебто небагато, що множення на 2, ви має реального тиску, не вистачає тільки зміщення, але, як на мене, може бути
я не думаю, що iq буде 11946 * 0,002941 = 35,13 що ? р? низький
правда, що в z ми б фактор 2, але в інші карти, не ? ніколи не було використано без зміщення -100, а потім звучить для мене р? дивно
також може бути обмеження на рейку, але, можливо, втручається в особливих випадках, а не у звичайному режимі, навіть, чому? мені здається, що скорочення відбулося в 1434 бар
хтось пробував реєструвати тиск? моя морська свинка, з-за проблем в діагностиці, ймовірно, пов'язаний з egr, здається, що ви тягнете p? тому
На моїй свинки? у діагностику з autocom доходить до 1500 бар праведних праведників....блимає, але дістає. Там був битий або карту невідомо, що обмежує не повинен навіть дістатися туди, вірно? Не ? що на corsa c'? якийсь датчик (я маю на увазі регулятор тиску), який просто не підтримує понад 1450 бар?
може бути, але, як правило, будь-який шматок, електронний або механічний, встановлений на двигуні, не ? ніколи не витягнув до межі, трохи запас є завжди.
просто у мене є час, я повинен спробувати ту карту, що я написав вище
Однак сьогодні у мене майнула ж карті, опустивши значення max карти rail (та, що c'? також в
Драйвер ecm), опустившись до значення max 1550 (-100), зазначивши, просто швидко блимає індикатор і перейшовши від 3500 без попередження порізів. Тільки до 3500 оборотів в хвилину до і після не блимає. C'? те, що розмір 1450 бар, але ми не знаємо, де ?. Якщо хтось радою,.....нас зобов'язання там ми виставляємо....
Блаженні ви, що блимає тільки індикатормені (gp 75), як я їй 1460 вимикається власний автомобіль... тепер я здалася... порівняли карти (70-75-90-95 резюме), але ahim? не вони вийшли... з damos, все було б більше? ясно...
помилково я написав 95 cv, а ? 105 (y momo) ...
Хлопці, але ви оцінили, що, може бути, і власний насос дати вам проблеми?
У CP1 в 70cv і обмежена дальність не пам'ятаєте, як f? я можу повідомити, але pi? стійкі в довгостроковій перспективі..
У CP1H 75-90cv та обмеженою в структурно насосні М...До і витрати назад 120 мг /4
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Вибачте, але те, що виходить зараз витрати насоса з розрізом, в електронному вигляді. Наша проблема зараз ? щоб зробити карту, з проханням, наприклад, 1500 бар, не маючи реальних індикаторів, які спалахують. Що то насос не потрапить за це, ми побачимо його в діагноз, але в той же час ми повинні з'ясувати, на додаток до звичайних розрядник і розрядний відомо, що c'? інша зміна, щоб не мати різання на додаток до 1450bar