Сторінка 9 з 12 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 118
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Я розумію, що ви маєте на увазі.... Може бути, я намагаюся збільшити план поверху в надії не розбити нічого... в будь-якому випадку зовнішній вигляд таблиці з тривогою, чому? я не знаю, використовувати winols, і було б великою працю скопіювати карту в програмі Excel.. Спасибі
    Для копіювання/вставки тексту, я пропоную вам studiarti в борг winols
    дай мені час, щоб повернутися додому на обід, і вам там я дивлюся відразу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Подивіться на неї, я пробував, чому? winols і зовсім інший ****llo порівнянні з Ecm ... Але я ніколи не міг знайти корисне керівництво, яке я робив, зрозуміти... не кажучи вже про damos, у мене вони завантажуються, але не здатний змусити їх піти... Я просто ставлю себе з санта-терпіння і зрозуміти як це працює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    ? pi? легше, ніж ви думаєте...
    для damos, сторін дуже просте припущення.. DAMOS ? зроблено спеціально для hw/sw ecu точно, спробувати адаптувати damos, навіть на паритет? тип ебу не призводить ні до яких результатів.
    в паритет? hw і sw по-різному, іноді з допомогою зсуву вдається переварити занадто... але знайти зміщення справедливо, не ? прогулянка.

я, як правило, damos беру тільки в якості посилання, там я беру інформацію корисно на ідентифікатори осей і коефіцієнти помножити на значення.

у winols я високо ціную той факт, що осі і значення, які мають логічний сенс, на ECM повинен завжди працювати "уяву"...
    навчитися читати карти, правильно я думаю, це перший крок, щоб навчитися зіставляти з політикою.

Потім, звичайно, досвід та обмін цими факторами є незамінні і цінні, але для цього існують форуми.
    Шкода, що не завжди люди ? доступно розкривати свої "секрети" (полішинеля ?)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ви насправді головна проблема ? не знаю, l-зміщення вставки, і правильно, без зміщення говорить мені, що багато карти не були зрозумілі, ми lavorer? трохи....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Ви насправді головна проблема ? не знаю, l-зміщення вставки, і правильно, без зміщення говорить мені, що багато карти не були зрозумілі, ми lavorer? трохи....
    Не пропустіть ні занадто багато часу... завантажити файл .HEX/.БЕН підключений до damos і екстраполює інформацію.

ось прикріплений файл з карти geom змінної. якщо подивитися ? якийсь утиліти?

VNT_CALC.zip

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    спасибі 1000 документ не всі (майже ніхто) не готові надати допомогу, як це робите ви , все одно, яка версія winols використовує ? я на windows 8 не можу запустити тільки демо-версію з сайту evc ...але цього не можу завантажити damos ...у мене повна версія ? більш тихо, і це йде тільки на xp

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    спасибі 1000 документ не всі (майже ніхто) не готові надати допомогу, як це робите ви , все одно, яка версія winols використовує ? я на windows 8 не можу запустити тільки демо-версію з сайту evc ...але цього не можу завантажити damos ...у мене повна версія ? більш тихо, і це йде тільки на xp
    я на windows 8 і windows xp використання однієї і тієї ж версії 2.24 full. працює без проблем...
    дозвольте мені знати, якщо вирішите з цією системою..? спочатку переконайтеся в тому, що в ****llo механік, у вас не виникне проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Сьогодні я чистий, датчик тиску, не було spprchissimo але навіть дуже... Просто мені отримати цю один вакуумметр я роблю також інші елементи управління... А я бачив ваш файл, і я зрозумів, зміни, які ви робите, і як тільки я намагаюся навіть я

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Сьогодні я чистий, датчик тиску, не було spprchissimo але навіть дуже... Просто мені отримати цю один вакуумметр я роблю також інші елементи управління... А я бачив ваш файл, і я зрозумів, зміни, які ви робите, і як тільки я намагаюся навіть я
    якщо ви хочете трохи побачити (...датчик) мій ви кладете сміятися
    питання, ви egr, як ти відключений ? від БІТ або maxando таблиці ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Я послав карту на максимальне значення і сьогодні своє я вирвалася остаточно з машини, поставивши резистор 33 ом 5 вт і cos? мене винесуть, а також отвір від колекторів з чавуну.... Одна річ, яку я зробив, і був зняти рециркуляції парів масла, я поставив хороший шланг, що йде на землю cos? мій гарний, датчик тиску залишається чистим і Пінто

Сторінка 9 з 12 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •