Подивіться на неї, я пробував, чому? winols і зовсім інший ****llo порівнянні з Ecm ... Але я ніколи не міг знайти корисне керівництво, яке я робив, зрозуміти... не кажучи вже про damos, у мене вони завантажуються, але не здатний змусити їх піти... Я просто ставлю себе з санта-терпіння і зрозуміти як це працює
? pi? легше, ніж ви думаєте...
для damos, сторін дуже просте припущення.. DAMOS ? зроблено спеціально для hw/sw ecu точно, спробувати адаптувати damos, навіть на паритет? тип ебу не призводить ні до яких результатів.
в паритет? hw і sw по-різному, іноді з допомогою зсуву вдається переварити занадто... але знайти зміщення справедливо, не ? прогулянка.
я, як правило, damos беру тільки в якості посилання, там я беру інформацію корисно на ідентифікатори осей і коефіцієнти помножити на значення.
у winols я високо ціную той факт, що осі і значення, які мають логічний сенс, на ECM повинен завжди працювати "уяву"...
навчитися читати карти, правильно я думаю, це перший крок, щоб навчитися зіставляти з політикою.
Потім, звичайно, досвід та обмін цими факторами є незамінні і цінні, але для цього існують форуми.
Шкода, що не завжди люди ? доступно розкривати свої "секрети" (полішинеля ?)
Ви насправді головна проблема ? не знаю, l-зміщення вставки, і правильно, без зміщення говорить мені, що багато карти не були зрозумілі, ми lavorer? трохи....
Не пропустіть ні занадто багато часу... завантажити файл .HEX/.БЕН підключений до damos і екстраполює інформацію.
ось прикріплений файл з карти geom змінної. якщо подивитися ? якийсь утиліти?
VNT_CALC.zip
спасибі 1000 документ не всі (майже ніхто) не готові надати допомогу, як це робите ви , все одно, яка версія winols використовує ? я на windows 8 не можу запустити тільки демо-версію з сайту evc ...але цього не можу завантажити damos ...у мене повна версія ? більш тихо, і це йде тільки на xp
Сьогодні я чистий, датчик тиску, не було spprchissimo але навіть дуже... Просто мені отримати цю один вакуумметр я роблю також інші елементи управління... А я бачив ваш файл, і я зрозумів, зміни, які ви робите, і як тільки я намагаюся навіть я
Я послав карту на максимальне значення і сьогодні своє я вирвалася остаточно з машини, поставивши резистор 33 ом 5 вт і cos? мене винесуть, а також отвір від колекторів з чавуну.... Одна річ, яку я зробив, і був зняти рециркуляції парів масла, я поставив хороший шланг, що йде на землю cos? мій гарний, датчик тиску залишається чистим і Пінто![]()