ops, звичайно, usb-кабель![]()
ops, звичайно, usb-кабель![]()
процес, який я зробив ? те ж саме...підключити телевізор з плоским екраном, адаптер cmd і інший телевізор з плоским екраном...їду в пір'ї, і їжа ебу точки від голки, але нічого не читає він maledettaaaaaaaaaaaaaaaaaa...він сказав, я кидаю безпечно...єдине, що мені залишається припаяти смуги так, принаймні, я впевнений, що вони в контакт на крок...також, я хотів би купити ktag але як говорить удо завжди клони, то ви ніколи не знаєте, що ви, трапляється, ви повинні бути тільки щасливим,
на що я впевнений, що роблю всі посилання правильні...я помітив, що коли відрив голки від п'яццолли мене з'являється абревіатура півень ушкоджень і т. д. потім poggio голки і змушує мене інший тип звуку, коли ви кладете usb-адаптер, тому посилання всі правильні, і ця програма не йде...завтра спробую приварити смуги заднім числом, я кидаю
зараз я намагаюся читати онлайн-k...з'єдную контакти 23 та 50 на позитивний контакт 1 на масу і на контакт 88 лінія-k...підключити usb-адаптер obd al gallo харчування 13 вольт вибираю драйвер модель fiat auto точки, і я роблю вибір драйвера...тепер говорить мені змінив помилку мені каже error send послуга " дзвінок-будильник...
є дві речі, чи я помиляюся виберіть драйвер ? один MJD-6JF - пункт 1.3 SDE EU4 EOBD B_CAN і я вибір в якості драйвера 1.3 MJD IAW 6J, і мені це помилка, або півень, я в духовці разом з картоплею![]()
зрештою містер тревіс, нам вдається прочитати файл...на документи, півень сказав, що провід k-line ? синій, а в реальності? не ? синій, а зелений...підключені всі проставляється час для читання 30 хвилин завантажений на ecm і навіть знайшов драйвер...chi la dura la vince дякую всім, особливо ugoboss
p.s. завжди залишається проблема відома читання bdm, тому що я роблю все правильно, але не читає, принаймні я була демонстрація того, що півень працює і ебу не ? коттаIMG_0363.jpgIMG_0363.jpg
привіт ake85 слідувати обговорення мене ? прийшло в голову, то опір, що у вас повинен бути ? правильний? і поклав їх поруч ? - все в порядку? (я маю на увазі, де ти повинен бути)
IMG_0349.jpg
я поставив дві фото однакові ? ще один знімок, де можна побачити ще краще