якщо не з'єднайте пристрій, програму не входить,крім того, деякі інструменти, ви повинні спочатку підключити його до машини,після підключення до usb і після відкрити програму
в серійний тобі не потрібен блок живлення, чому? живиться від obd
Ок, я був в змозі відкрити програму з інструменту, підключеного до USB, я видалив все і перевстановив з датою на ПК, до 1 січня 2013 року, і тепер працює. Тепер питання ? кожен раз, що я використовую їх, я повинен спочатку повернути дату в цей день? Потім при відкритті програмного забезпечення повідомляє, що з'? оновлення важливо зробити. Очевидно, не я повинен зробити процедуру оновлення, як описано в інструкції, вірно?
я, коли використовую викл антивірус і інтернет, підключити, звичайно, tool і з допомогою win 7 використовую свій launcher на мініатюрному, яка автоматично переміщається дата (хоча я, здається, не робить завжди)
оновлення, яке пропонується, не ? зробити
Привіт Errecinque, пропоную блок живлення стабілізований регульований, з часом ви зрозумієте, що ? необхідно ваше рішення, нехай її втратити, блок живлення нормальний 12v 1A вас кабелі з менш ніж 10 євро
Привіт, quindirileggendo обговорення між v53 і v54 зобов'язується придбати у кінцевому підсумку витрачають pelino di pi? але усунення багатьох рогне, що стосуються установки, яка пов'язана з v53. Як надійність? і довговічність, що ви думаєте? Я бачив де-v50, що в один прекрасний день комп'ютер не викупив-й? інтерфейс: практично помирав!!!
На v48/51 вирішується досить легко, проблема - "смерть".
Якщо ne ? говорили, в обговоренні кілька днів тому... Не пам'ятаю де, спробуйте пошукати.