Сторінка 9 з 9 PrimaПеред ... 789
Результати від 81 до 86 86

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Рішення, щоб змусити працювати на win 7 існує тільки те, що не ? настільки стабільною, щоб принести півня від V53 до V54 дійсно потрібно встановити чіп nxp запрограмований для прошивки V54 з tool 0386, а потім перевірити, якщо компоненти програміст для migliorane подальшого стабільність? потрібна заміна типу якийсь конденсатор, etc etc... ....
    Ммм, ти не пам'ятаєш, м
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Рішення, щоб змусити працювати на win 7 існує тільки те, що не ? настільки стабільною, щоб принести півня від V53 до V54 дійсно потрібно встановити чіп nxp запрограмований для прошивки V54 з tool 0386, а потім перевірити, якщо компоненти програміст для migliorane подальшого стабільність? потрібна заміна типу якийсь конденсатор, etc etc... ....
    А як сказав. Рішення sw ce, але на 53 не клон і не стабільний. З особистого досвіду, на xp все нормально, на win 7 заблокований на 48% записи med 17 , поставив назад xp переписати правильно.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    мені v 54 і був встановлений на win 7 64-bit і діє . можна зрозуміти, які компоненти і змонтована всередині може бути, хто може розмістити фото. спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, c рішення? давно і добре працює як на xp, що на Win7, щиро на Win 7 я волію, і ? також пі? швидко, часто приписуються до sw проблему, але не ? так чи ? hw поганої якості? у мене пк, використовувати пк з принаймні 2 гіга та двоядерний процесор не менше 2 Ггц..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    2
    привіт всім. я теж півень, v53, але я не можу змусити його працювати з windows 7. я спробував все, але виходить, або reniewal або закінчується екран помилка закінчується зараз(вікно з кнопками " відправити / не надсилати). Ви можете мені допомогти? Заздалегідь спасибі

якщо не працює, + не розпізнає драйвери pc (пробував і на інших пк) del gallo v54, що це може бути?

Сторінка 9 з 9 PrimaПеред ... 789

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •