Стр. 9 з 40 PrimaПеред ... 789101119 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 394

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Відмінне пояснення V. V....
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Браво V. V. Все ясно і зрозуміло, вітаю!!!
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    ось лист bardahl 5w40 даний
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    якщо ви хочете дізнатися все, і більше про мастильних матеріалах та їх характеристики читайте тут:
    я рекомендую читати повністю...потім поговоримо про це, якщо ви v? який ? хороше масло....
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я добре знаю цю тему, і я вивчив багато, навіть на таблицях, що знаходитеся на Форумі, Обробляти,?, на мій погляд, щоб зробити хорошу культуру у сфері топ ? це:

http://www.bobistheoilguy*****/

Якщо Італія була економічно стійкою, щоб зробити ретельний аналіз відпрацьованих масел без svenarsi було б набагато більше? легко домогтися успіху, знайти масло краще для наших потреб!
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Я добре знаю цю тему, і я вивчив багато, навіть на таблицях, що знаходитеся на Форумі, Обробляти,?, на мій погляд, щоб зробити хорошу культуру у сфері топ ? це:

Якщо Італія була економічно стійкою, щоб зробити ретельний аналіз відпрацьованих масел без svenarsi було б набагато більше? легко домогтися успіху, знайти масло краще для наших потреб!
    А) p? що я маю на увазі, щоб зробити конкретного аналізу з допомогою ICP Мас до олив для двигунів.
    Якщо де роботу дають мені можливість, я роблю аналіз на олії, нові та вживані.
    У будь-якому разі, якщо ви зацікавлені, я повідомляю вам за ціною громадськості для детального аналізу елементів, що пишемо масло.
    Якщо мені пощастить ? можливо, що мені дали інструмент для одного чи двох тестів, але не для багатьох через інтернет.
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    У спектральний аналіз ? можливим в спеціалізовані центри всього за кілька євро, в порядку, 20/30? і ? дуже корисно, що стосується відпрацьовані масла і, якщо це можливо (не всі роблять), щоб зробити оцінку концентрації металеві на те, проаналізував; що стосується не металу, пу? бути корисно також перевірити дані правила additivazioni, прийняті на мастильні нові, як cloroparaffine, силікати, графіт і ін etc, а ? завжди потрібно оцінка концентрації.

Я користуюся цією можливістю, щоб вкласти ще один цікавий документ, який потрапляє в мою колекцію PDF; я не можу використовувати послуги Форуму, чому? перевищує допустимий розмір!

http://www.filehosting.org/file/deta...ificazione.pdf
    IP

garret
    Guest
    v. v я можу запитати думку на мастило від мене використовував? ? royal purple 0w40 шар з rx-10 добавка на основі cloroparaffine, що ви на це скажете? дякую
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Renox робить відмінні продукти, навіть якщо вони мало сприяє використання присадок сторонніх виробників на мастильні gi? дуже additivati як RP, на якому, проте, я можу бачити, принаймні на зразку, що в мене було в руках, не veridicit? багато характеристики (слід також зазначити,,?, що campio прийшли з eBay ринку ^_-)! Чесно кажучи, на місці Royal Purple волію орієнтуватися на різних альтернативних, але і мало об'єктивного, відповідно, тобі адресу тут, щоб зробити вас гарна культура на мастильні матеріали:

На італійському ринку, купуючи олію від джерела деяких (офіційних дистриб'юторів бренду і спеціалізуємося в області систем змащування), існує кілька альтернатив, на мій погляд, так як в марці, потім продукти. Особисто я покладаю автомобілі, сім'ї, Motul, Castrol і для транспортних засобів pistaioli в Prorace або 300В на Motul. Далі все залежить від того, де ви повинні покласти мастило, від конкретних запитів, і все graftio...
    IP

garret
    Guest
    у pakelo що ви думаєте?
    IP

Стр. 9 з 40 PrimaПеред ... 789101119 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •