краще понеділка? cos? шукаю також ущільнювальні кільця ....
краще понеділка? cos? шукаю також ущільнювальні кільця ....
На датчик витрати повітря, навіть якщо чистий буде стара і знижує напруженість, виявлених або створюючи circuitino для збільшення посилання або змінить
змінив ущільнювальні кільця і пробка...нічого :-)
перевірив з multiecuscan, що тиск overboost obietivo ніколи не досягається, тому я перевірив привід turbo, що р? час назад я розблоковано і мастилом.. ? тримач дуже високий і не рухається навіть з гарним швидке падає, тільки якщо використовувати викрутку та форсую p?....
я можу на макс-перевірити труби, але в цей момент я думаю, як турбо :-(
Ця ситуація present? також в авто членів моєї сім'ї і тому я зняв турбіну і я scrostato лопатки змінної від іржі, змусивши їх повернутися, як нова (є різні відео на youtube), а потім привід з трохи svitol ж повідомила в змозі рухатися без проблем, і тепер періодично роблю завжди падають краплі svitol в тому аукціоні і перемикання приводу.
До речі, з допомогою викрутки відкрийте чинності з трубки гумові все ще підключений до приводу?
Щоб перевірити, якщо тече відрегулювати, треба зняти трубку, і ви побачите, аукціон рухатися. Потім вішає трубку трубкою, і ви побачите новий аукціон рухатися в іншому напрямку. Якщо рух ? швидкий і лінійний, то у вас не виникне проблем, якщо він зависає або не рухається, то ви повинні дати чисту групи змінної+приводу, як зазначено трохи назад.
Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:18
тепер шукаю інформацію...
щоб дати чистий я повинен зняти turbo?
важко, коли на палубі тягнути вже? турбо?
Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:18