Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 102
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    краще понеділка? cos? шукаю також ущільнювальні кільця ....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Томськ (CA)
    Et
    54
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав artone Visualizza Messaggio
    краще понеділка? cos? шукаю також ущільнювальні кільця ....
    Ви перевірили, як працює, тиск турбіни?
    Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    на якій машині ми говоримо?

Доведено автомобіль зараз не стіна-й? і стрілянина на низьких передачах до 4500...
    ? якщо швидкість піднімається дуже близько 3000 про пощастило виявити ще :
    "p0236
    Boost Pressure sensor circuit range/performance
    Причина цієї помилки ? що ЕБУ отримав сигнал дуже низький рівень з датчика.
    Помилки не є, але зберігається в пам'яті. Стерти код помилки, перевірте, якщо помилка повториться в майбутньому. Попереджувальна сигнальна лампа на комбінації приладів ? була включена ця помилка. "

може залежати від оринг, датчик тиску турбо, що я ? здалося, що бовтається ?

інше питання, який я закрив egr з фланцем...так? трубка рециркуляції ог-злив був зламаний, я створив кришка випускних клапанів, якщо останні не щоб перевести відмінно, що може статися???
    Спробуйте поставити нові ущільнювальні кільця, чому? ймовірно, з-за помилки ? це.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    На датчик витрати повітря, навіть якщо чистий буде стара і знижує напруженість, виявлених або створюючи circuitino для збільшення посилання або змінить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав Брат Visualizza Messaggio
    На датчик витрати повітря, навіть якщо чистий буде стара і знижує напруженість, виявлених або створюючи circuitino для збільшення посилання або змінить
    Я добрався, щоб спробувати цей вид схем, але, на жаль, не отримав ніякої дійсний користь, якщо не так багато диму. :-(

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    змінив ущільнювальні кільця і пробка...нічого :-)
    перевірив з multiecuscan, що тиск overboost obietivo ніколи не досягається, тому я перевірив привід turbo, що р? час назад я розблоковано і мастилом.. ? тримач дуже високий і не рухається навіть з гарним швидке падає, тільки якщо використовувати викрутку та форсую p?....

я можу на макс-перевірити труби, але в цей момент я думаю, як турбо :-(

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    змінив ущільнювальні кільця і пробка...нічого :-)
    перевірив з multiecuscan, що тиск overboost obietivo ніколи не досягається, тому я перевірив привід turbo, що р? час назад я розблоковано і мастилом.. ? тримач дуже високий і не рухається навіть з гарним швидке падає, тільки якщо використовувати викрутку та форсую p?....

я можу на макс-перевірити труби, але в цей момент я думаю, як турбо :-(
    Швидше за все, якщо привід ? заблоковано, може бути, вони також заблоковані лопаті змінної геометрії, із-за іржі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав biondo83 Visualizza Messaggio
    Швидше за все, якщо привід ? заблоковано, може бути, вони також заблоковані лопаті змінної геометрії, із-за іржі.
    падає після контакту з олією, якщо я з допомогою викрутки...
    у цих випадках капітальний ремонт турбіни чи що? а я намагаюся перевірити труби...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    падає після контакту з олією, якщо я з допомогою викрутки...
    у цих випадках капітальний ремонт турбіни чи що? а я намагаюся перевірити труби...
    Ця ситуація present? також в авто членів моєї сім'ї і тому я зняв турбіну і я scrostato лопатки змінної від іржі, змусивши їх повернутися, як нова (є різні відео на youtube), а потім привід з трохи svitol ж повідомила в змозі рухатися без проблем, і тепер періодично роблю завжди падають краплі svitol в тому аукціоні і перемикання приводу.

До речі, з допомогою викрутки відкрийте чинності з трубки гумові все ще підключений до приводу?
    Щоб перевірити, якщо тече відрегулювати, треба зняти трубку, і ви побачите, аукціон рухатися. Потім вішає трубку трубкою, і ви побачите новий аукціон рухатися в іншому напрямку. Якщо рух ? швидкий і лінійний, то у вас не виникне проблем, якщо він зависає або не рухається, то ви повинні дати чисту групи змінної+приводу, як зазначено трохи назад.
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:18

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    103
    тепер шукаю інформацію...
    щоб дати чистий я повинен зняти turbo?

важко, коли на палубі тягнути вже? турбо?
    Востаннє редагувалось leandro89; 04-01-2014 до 18:18

Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •