Стр. 9 з 17 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 161

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у overflowing і діаметрально протилежним дросель Сандро....
    в явище дросель і якщо компресор пішов у "дихання"або більш точно нецільове кисню анте, а правда, що ви parladi "потік задушив" ...
    у overflowing і sovraflusso газу, що турбіна не може ще правильно розпоряджатися і втрачає більшу частину своєї ефективності....термін overflowing ? одне "придумав" від мене, щоб спробувати зрозуміти, p? краще явище, але точний термін ? говорячи всі турбіни, посилаючись на такій ситуації: згоден передавати дані cio? "потік не задушив" саме
    вам додаю карту турбіни, gt55, як ви можете бачити, в залежності від відношення A/r залежить від кількості? газові ж турбіни пу? "лікувати", залишаючись у полі 80% ккд...
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я дивився дані турбін, нинішні 150 1.9, останні факти, скажімо, всі відносини з оздобленням 50.1, як мій старий turbo, але з 6+6 лопатей на крильчатці, я дивуюся, чому вони прийняли цей оздобленням, які потребують, можливо, більше тиск? я не зміг знайти схему стиснення gt1749qualsiasi з оздобленням 50, щоб побачити суттєві відмінності, хоча я думаю, що навіть це незважаючи на те, що з обробкою менше, ніж мій нинішній перевищує 1.6 бар наддуву.

крім того, я не розумію різниці між прийняти крильчатку всмоктування в 5 або 6 ножів.

uluima моє запитання, нинішні крильчатки вихлопних газів для 150cv ідентичні, також як і код, ніж з 120, а 140, що я я ? трохи маленький, але дуже мало, хто знає, чому такий вибір

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    я дивився дані турбін, нинішні 150 1.9, останні факти, скажімо, всі відносини з оздобленням 50.1, як мій старий turbo, але з 6+6 лопатей на крильчатці, я дивуюся, чому вони прийняли цей оздобленням, які потребують, можливо, більше тиск? я не зміг знайти схему стиснення gt1749qualsiasi з оздобленням 50, щоб побачити суттєві відмінності, хоча я думаю, що навіть це незважаючи на те, що з обробкою менше, ніж мій нинішній перевищує 1.6 бар наддуву.

крім того, я не розумію різниці між прийняти крильчатку всмоктування в 5 або 6 ножів.

uluima моє запитання, нинішні крильчатки вихлопних газів для 150cv ідентичні, також як і код, ніж з 120, а 140, що я я ? трохи маленький, але дуже мало, хто знає, чому такий вибір
    mannaggia тебе, Патрік...ви хочете прямо всі секрети, так???
    і питання ефективності...
    у будь-якому випадку, щоб лопаті компресора, я можу зробити досить просто, якщо ти вентилятор з 4 лопатями, і один-з 5, по-твоєму, єдиний, де швидкість? і розміри, який з двох ходів більше повітря??
    звісно, другий, отже, більш лез є більше повітря Тз може рухатися...так що Кт з 5 лезами dara p? менше крутний момент, ніж з 6 леза, в тих же обертів і з однаковим тиском preche то з 6 леза fluira трохи повітря в більш...
    зворотний бік? і, що крильчатка на 6 лопатей, і більш важких, ніж 5, тому Тз буде інерція більше, і черги на p? гірше...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    eeehhh munro мені подобається вчитися!! я, вивчаючи і досліджуючи десятки сторінок, я повинен піти і отримати дорогий друже, закінчив механіка рідини книга про turbomacchine, щоб краще зрозуміти, прищепити є інспектор електронний, моїх фізичних знань, на жаль, мають межа, і посвяти, це не ? lavboro, але пристрасть, велика пристрасть до автомобілів, що я з тих пір, коли я був маленьким, навіть якщо б bugatti veyron я modifcherei однак задоволення це зробити, розумієш?? там у мене в крові і я люблю вчитися, і, звичайно, навчити ват, що я знаю, для інших, не секрети, як ви зі мною, і я обіцяю, що, коли це в мене буде можливість? в кожній області, буду радий повернути вам цю величезну користь!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    браво..браво...ми на "тій же довжині хвилі"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    сьогодні ввечері я встановив карту заміна картки duty cicle геометрії, тепер зупиняється на 1.4 з шипами 1.5, я ін'єкційних 105 мм3 дизельного палива і трохи fumosita очевидно, що c'?, pero, я повинен сказати, що вона йде набагато краще і сильніше, ніж перед з шипами 1.6 бар, завтра роблю ще один журнал з нової карти, і я бачу, як я на схемі стиснення, і якщо ? збільшений об'єм повітря в кімнаті,хоча я думаю, що фільтр ramair, що я попрямував датчик витрати повітря/турбіна спотворити обличчя, трохи читання, датчик витрати повітря, я рукав siliconoco 24 см, то датчик витрати повітря, і відразу після фільтра ramair з поворотом в бік сторони і вперед/далі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    сьогодні я переробив карту, щоб добре, потрібно мапу turbo 2500mbar максимальні tenendomi вниз до 2250 обертів, щоб не піти в sourge на низьких обертах, потім я відновив геометрію, щоб отримати відповідь швидко, але без поспіху, ось результати, 2 графіка, один перед більш докладно і відповідно до змінилися найшвидші керівництво більш агресивною, почнемо з 1700 оборотів до 3300 за обидва
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    сьогодні я переробив карту, щоб добре, потрібно мапу turbo 2500mbar максимальні tenendomi вниз до 2250 обертів, щоб не піти в sourge на низьких обертах, потім я відновив геометрію, щоб отримати відповідь швидко, але без поспіху, ось результати, 2 графіка, один перед більш докладно і відповідно до змінилися найшвидші керівництво більш агресивною, почнемо з 1700 оборотів до 3300 за обидва
    в обох випадках ви знаходитеся у небезпечній близькості до лінії surge....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    корекція сподівався я на 2256 або 2260vk, що вони більш прості в адаптації, і я garantirebbero хороший boost

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    і що, жарти?

Стр. 9 з 17 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення