Справді... не трохи вище, ніж тиск? Впевнений, що турбіна не виходить з діапазону оптимальної роботи?
Справді... не трохи вище, ніж тиск? Впевнений, що турбіна не виходить з діапазону оптимальної роботи?
Як пік 1.5-1.6 йде нормально, важливо ? що не є постійним.
Для інших, як тиск на турбо оригінал ? у межі, але я на 40000 км зроблено з мою ногу дуже важко, і нічого не сталося... В додаток, повторюю, я завод GPL, ch? е? нагріти все, пі?...
Потім кожен з них ? ****** робіть, як хочете, я наступний мій досвід
PS: З TD04 на цьому двигуні 1.1bar ви робите 220cv приблизно, в той час як більше починають поступатися поршні.
Цікаво, враховуючи, що я на Golf V GTI я пік 1.35 і тих тисках, здавалося, занадто багато, щоб той 1400.
ми говоримо, що 1.4 turbo fiat ? ультра штовхнув...
Як говорить Горі мати пік в 1,5 не впливає на надійність?...
головне не наполягати з тиском...
замість цього в 500 моторного відсіку ? надто мало... я пам'ятаю, що були проблеми, чому? від спеки turbo плавила перед пластиків...
Востаннє редагувалось alfajtd; 05-09-2012 в 20:48
Від оригінальної, що тиск працює?
Як моя зіставляється практично![]()
моя залишається постійним до 1,5 600 об / хв приблизно... не ? свого піку.... не робить сплеск справжньої...
у разі, якщо геть небагато, і я ставлю паливної (що ? ще занадто жирної) і авансових платежів
майте на увазі, що, на жаль, щоб залишатися надійними? має бути трохи жиру... якщо EGT солі і ви coli якийсь поршень...
я б сказав, що Горі дав вам хороший ознака... тому за його логікою, продовжуйте affinarla...
я помітив невеликий seghettamento в гору на 1500 оборотів... я думаю, це з-за карт,