вибачте, але якщо, як правило, мікро -, містить 50 маркер коштує близько 12 € .. я думаю, що варто будь-яких зусиль купити..
я ще я у відкритому морі з моїм.. але де ви бачите маркери, які підіймаються я ті інші?
вибачте, але якщо, як правило, мікро -, містить 50 маркер коштує близько 12 € .. я думаю, що варто будь-яких зусиль купити..
я ще я у відкритому морі з моїм.. але де ви бачите маркери, які підіймаються я ті інші?
azz хороший удар!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
так... красива короста-то.. сподіваюся, добре!
я думаю, що якщо ви повинні змінити мікро-погоджується зробити роботу до фахівця, який часто робить роботи, як правило
і я думаю, що зі станції іч-ця робота буде краще, ніж з гарячим повітрям
я теж vdu триває зварити з мікро паяльник гарячого повітря я не я навіть ризик зіпсувати траси на друкованій платі, потім кинути все це в будь-якому випадку китай, який продає мікро-потім, коли отримаєте, якщо не зробите роботу, doc я боюся, що kess, не їдьте більше.....
вибачте, цікавить також мені знати, як ви бачите маркери інші....потім, щоб очистити sd-карту, як це зробити?треба відкрити і вийняти?що потрібно видалити?
тим не менше, коли я його купив я proccupato, що б ви могли заблокувати, але з китаю мені сказали, що не було ніяких обмежень для написання...мій і міцність зварних всередині.....
Стане набагато більше? цікаво, з 500-маркер; в цей момент, навіть якщо не прийде на зміну Micro після 500 писання, той купує і далі!!!
хлопці, на різних сайтах ви знайдете micro 60-маркер для kess v2 і 500 маркер для ktag.......![]()
тепер для k-tag c? є версії без маркера... для kess ще немає... хто з вас не має kess клон?