сервіс від картини, не має основних функцій, в той час, коли у вас проблеми з dpf, що брудне масло, ви вже знаєте? що кожен 20000km ? добре міняти масло і фільтри...
сервіс від картини, не має основних функцій, в той час, коли у вас проблеми з dpf, що брудне масло, ви вже знаєте? що кожен 20000km ? добре міняти масло і фільтри...
Коли defappi автомобіля клієнта, то знайде service ви знаєте, як тебе розбиває... А pensoche fes його dovrebbefare
.. sandro.. я знайомий все на librettino.. і... більше на 15-20.000 км, не стрілянина з маслом..
тільки і підключити до elm.. і я намагаюся повернути його... (і це так мило..!!)
переглядаючи сайт.. я знайшов.. swich off, що я говорив на самому початку... (тепер не знаю, якщо збігається з моїм.. але я думаю, що я.., я повинен перевірити, як тільки я права)
http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post36268
на основі цього... і свідчення фес, який я помістив на першій сторінці? не гаразд swich?.. щось не вистачає?
додаю карту, яку я пробував в машині... так я упевнений, що це правильний вибір... якщо ви можете, дайте мені свою думку про те, що мені вийдуть ці значення в діагностиці...
я хотів би краще вирішити цю проблему..
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 26-06-2013 22:41