звичайно, перш за все, для цих функцій? технічні характеристики, реалізовані на кожен автомобіль, але...карта "загальних" правильно
маленький OT...шкода, що не було способу їх використання....мій winols не працює на win7, тому я змушений використовувати пк з xp кожен раз :-(
відкрити .hex, а потім ctrl-d " і виберіть damos (.a2l або .дам)
добрий день!він повертається після різних питань, я повернувся, я поставив прикріплені машини змінюються обидва підлозі-осі, і незабаром йде fap cos? ми можемо спробувати нову карту
ось вам, хлопці, новий крок подивіться і обговоріть зовнішній вигляд ваших info
рага ще один крок, перш ніж спробувати його навколо вас. очікую багато критики cos? вчитися все більше і більше?
привіт, хлопці, я вам одне питання, дуже дивно, я додаю мою останню карту зараз в ecu, що робить stana що, все працює чудово, тільки що якраз aziono круїз-контроль блокування швидкості? і поки все добре x? як тільки я намагаюся збільшити його за допомогою важеля + не йде, залишається завжди одне і те ж, якщо я намагаюся збільшити, використовуючи в проводці акселератора, я помічаю, що в ecu ? у recoveryспасибі x ваша допомога
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 07-09-2013 до 13:01
Хм..привіт дарт...не знаю, чим пу? залежати...завтра перевіряти свою карту...питання..круїз ? оригінал, або додана в aftermarket?
тим часом покладіть оригінали *1C43B8, *1CDBF6 і тестування cos?, але є дуже багато речей, торкніться для defap, ? ймовірно, що якийсь біт пов'язана круїз-контроль... і в кожному випадку оригінальний d? це проблема?
Привіт...xk? у вас in bad dad карту, що ecm називається відсоток клапана?? потім карт лямбда...? було написано ще і ще раз, які йдуть DECREMENTATE, щоб дизель...аванси, які мені не подобаються...частини 5mm3...час вприскування боку завжди від занадто низької...тиску в рампі зміни завжди занадто низько...крім цього, я бачу, що багато речей з драйвера, що я думаю, пов'язані з defap...і дійсно було б перевірити з damos...біт в біт...за ті модифікації, які я тобі запропонував...![]()