Стр. 9 з 14 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 137

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав oakley1 Visualizza Messaggio
    Успіх з альфа 159, 150 л. с., то ж помилка в діагнозі. Замінити насос високого тиску( проблема давав, навіть один раз переписати l ori)
    та я боюся, що ви злочинець-ви, знаєте..., xk? у prex rail ? власний оригінальний..., ймовірно, не може стояти за часи...датчик зауважує невідповідність між метою/вимірюється...і йде у відмову...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    У 159, про яку я говорив господар сказав мені, що насос всередині було досить зруйнована. Подивитися трохи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    То..доведено карту орі..дефект nonsi представляє...а карту ke я надів на тиску в рампі оригінал...тільки часу, обчислені для 100mm3...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    мені зі старої карті, що у мене, навіть з тиском оригінальний і обмежувачами встань, я для мене-відмова!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Я вважаю, що з ци 100mm3 запит більше, то насос повинен працювати трохи більше?... Однак проблема c'? ? я думаю, ви presenter? навіть карту ori рано чи пізно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    сицилія
    Et
    37
    Повідомлення
    129
    якщо при всьому ori виникає дефект, як вам пропонували інші візьміть його з pompista і ви побачите, що ? що-ї? просто, навіть якщо є p? боляче,чому? так не вирішити ніколи.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ви пробували міняти карту?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Хлопці..марно перемикатися в порожнечу...мапу mod (повторюю rail оригінал, тільки достатньо часу, щоб 100mm3) автомобіль від p0091, з мапу ori помилка не відбувається...
    для бути, звичайно, сумніви, що я вісь (насос, що він родом), я повинен зробити журнал у коробці передач з карті мод і записувати час, в якому виникає помилка: тиск об'єктивних і вимірюваних...але вони вже є? впевнений, що вимірюється sar? менше, ніж об'єктив...

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    однак, якщо ви подивитеся мій перший пост в цій темі, де я вставив зображення графіків факти, мій тиск вимірюється, як правило, була вище, ніж мета, але в момент ушкодження була менше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Ок...проблема завжди присутня...зробив діагностику сьогодні...як з мапу rail оригінал і тільки час, обчислені для 100mm3, що карту rail moddata з вр 100mm3...помилка з'? і завжди..., і ви переконаєтеся, що prex вимірюється не досягає мети...в тиждень, спробує? в обхід фільтра дизель...виміряти тиск низький...і ми бачимо..

Стр. 9 з 14 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •