Авансові платежі були налаштовані по відношенню до для ін'єкцій, що для нас ? важко додати...
Авансові платежі були налаштовані по відношенню до для ін'єкцій, що для нас ? важко додати...
Сандро...пробач...може бути, джерело де я знайти інформацію x лямбда ? неправильно...ви кажете, що 1000 відповідає stechio на 14.7....на карті знаходимо значення 1,38 і 1,000 на високих....скажіть мені, як зробити перетворення?мені здавалося розуміти, що, щоб знати, afr, що він, використовуючи поїхав взяв значення в поле і помножити * 0.0145...і справді всевишнім я afr 14.5 правильні...в цей момент в полі йде ЗНИЗИВСЯ, pi? можна навіть зробити це в 500 з команди? тільки карту обмеження), тому мати afr в 7.25...практично у вас бажання дати дизель![]()
Отже, як я повинен comoortarmi потім з авансів? Я повинен переконатися, що rispecchiari аванси ori повинні збігатися кінця уприскування, коли aumebto пмс? Я знав, що авансові платежі спочатку були дуже стислі-за цього типу dinguidatori, які монтуються в машину, і вони знають, has a наручників холодної, не відразу і normr забруднюючих речовин
Tidus...кажу тобі, мій..я не виробництво, збитки аванси оригінальні...andrei діяти лише там, де це необхідно..., і, перш за все, не йти більше ніж на 3? заздалегідь, загальною...
Ви згодні, але ви повинні зрозуміти, ДЕ і повинні, в залежності від того, які параметри, тобто, де поставити час закінчення уприскування після вмт, інакше як ви можете дізнатися, де ? потрібно, як хтось робить " тут я даю 15% часу більше, а потім заздалегідь, близько 2 градусів", але я хочу максимально аванси або цілеспрямовано для діапазону роботи, де роблять краще, anhe, заздалегідь розрахувавши клітинки, клітинки, якщо потрібно
Ми (або, принаймні я) не маємо інструменти для того, щоб зрозуміти, що логіка їх змінити. Використовуйте своє почуття, не перевищує 30? раніше і 10? в останньому випадку.
Повинен діяти на всіх оборотах, як правило?
ні, я ж тобі вже? написав, preiniezioni не завжди діють таким же чином.
вибачте,відстрочка коул робить розраховані і на підставі чого? в залежності від заздалегідь і час вприскування?