Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 110

Обговорення: Перші кроки з ecm titanium

Перегляду "Гібрид"

garret
    Guest
    він зробив все від нього ? експерт комп'ютерної і сказати правду? я не знаю, як він це зробив, він повернув мені ключ, який я дав з програма готова для встановлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    він зробив все від нього ? експерт комп'ютерної і сказати правду? я не знаю, як він це зробив, він повернув мені ключ, який я дав з програма готова для встановлення
    у відповідь на це ? як я тоді поясню, навіть ваш, не ? оригінал ? як йдеться taroccato мова ? що, хто має taroccato версії 1.61 зробив саме те, що зробив ваш друг, є різні версії, повірте, в деяких з буйволів, інші поводяться як оригінал.

garret
    Guest
    ви насправді я знав, що це копія, але я пробував сам зробити деякі невеликі зміни на деяких картах, а потім завантажувати їх через powergate і досі жодних проблем, він мене запевнив, що працює точно так само, як і його єдиний недолік стосується драйверів, які відсутні в базі даних, і їх запит, але він, наприклад, якщо ви робите їх самостійно або, принаймні, cos? я сказав

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    ви насправді я знав, що це копія, але я пробував сам зробити деякі невеликі зміни на деяких картах, а потім завантажувати їх через powergate і досі жодних проблем, він мене запевнив, що працює точно так само, як і його єдиний недолік стосується драйверів, які відсутні в базі даних, і їх запит, але він, наприклад, якщо ви робите їх самостійно або, принаймні, cos? я сказав
    я підтверджую, що існує версія, що працює з 18500 приблизно драйвер думає, що до теперішнього часу на сьогодні він менше 19000.
    ви з ecm2001 драйвера ? вітер з титаном, я ніколи не пробував

garret
    Guest
    моя версія, він 18475, він має близько 20000 mortacci його хехехе я називаю це божевільний учений

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    ні я скачав з сайту free і віск навіть свого роду ключ активації-

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    у мене 1.61, але мені здається не дуже добре... зависає постійно і деякі драйвера не завантажуються, вас з цієї операційної системи ви використовуєте?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    win7 (32 і 64bit, проблем немає

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення