ось цюй?
Обмежувач fumi.jpg
ось цюй?
Обмежувач fumi.jpg
однак у вашому файлі карти лямбда-13
починаються від D53D8 сон-всі файли один за іншим
![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
карта, яка говорить манро, що обмежує IQ до певної кількості? я не називаю диму обмежувач, але обмежувач IQ, і ваш файл буде за адресою D3E04, обмежує кількість? вводять в 80mm3
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
спасибі волхвів, але в кінцевому рахунку? що мені робити? і як я повинен робити?
тут, у так чи інакше, ми повинні йти вперед, на цей ? вивчення карта
не я повинен завантажити його в нікуди, я повинен зрозуміти і навчитися робити карти серії
це ? моєю метою.
потрібно встановити обмеження на запит....всі карти, де c'? обмеження на ваш запит, йдуть відповідні останнього....якщо педаль вимагати 600nm моменту, які відповідають 90mm3 дизельного палива(цифри навмання) всі карти обмеження потрібно зробити так, щоб мати, що запит...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
я повинен перевірити, але мені здається, згадати ті ж цифри максимального навантаження)
ви st? кажуть, що на додаток до карт, лямбда і відповідні обмежувачі диму....
адреса описане c'? також в цю мапу, обмеження по iq.....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ах, я забув, що йде, а все за тим же принципом і cio? від 50% до 100% навантаження
і 1500/1800 на