Так, але я, здається, однак, кілька коней, щоб ті тиску.... O. o
Так, але я, здається, однак, кілька коней, щоб ті тиску.... O. o
У 1549 ? надмірне, може бути, ви....
BV? я не знаю, до якої міри повинні змонтувати...в той час Як kp35 половина renault, я, видно, що renault мають kp39 , так само як і пластини, але тільки пі? великий...
Привіт, віра...я підтверджую, що 1549vb ? хороша турбіна...а хлопці...не обманюйте себе...якщо я 1.5 бар турбіни оригінал, або 1.5 бар 1749v (крім мови температур, за хвилину)кількість? повітря sar? завжди Ж!
Таким чином, щоб мати більше? повітря необхідно турбіни, здатної витримувати тиск.
Ах, вибачайте, я думав, звертайтеся в JTD115а ти, кажеш, в vekkia і кара jtd105 з gt1544
![]()
Або Краще. Турбіни великий, на рівний тиск від сколково? працювати кількісних X повітря для range. У kp35 = 3500 rpm ? gi? за межами ділянки, та добре, що йде заряд 1.25....Один 1749, якщо належне добре, зі стоком невелика, і компресор не величезний, буде інерція більше, але sar? можливість роботи 1.5 бар, постійно поступаючись, можливо, до 4800 оборотів в хвилину...
пост пішов дуже цікавою і конструктивною, тому ми уникаємо off topic.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
C'? мало побудувати, фінч? не виходить нічого, я сумніваюся, що там буде нового?! Варіанти були перераховані,
1 модуль датчика
2 опір датчика.
Зараз не існує інших рішень...