Сторінка 9 з 9 PrimaПеред ... 789
Результати від 81 до 89 89

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    для casualit? я знайшов цю тему!!! було б краще не вводити його в карти жарт.. я дав йому швидко читати, не ? що ви можете розмістити тут файл орі і mod? так не навколо всіх сторінок.
    А в цих ecu побудуй кут випередження впорскування. ви повинні сказати йому, коли ти повинен відкрити інжектор і коли його закрити.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    для casualit? я знайшов цю тему!!! було б краще не вводити його в карти жарт.. я дав йому швидко читати, не ? що ви можете розмістити тут файл орі і mod? так не навколо всіх сторінок.
    А в цих ecu побудуй кут випередження впорскування. ви повинні сказати йому, коли ти повинен відкрити інжектор і коли його закрити.
    привіт chris156 в цьому сенсі я не розумію?!!а я копіюю файли, то golf iv mod полягала в тому, що він, замість того, golf iv 1.9 tdi fab мод він зробив це сам, і те, що я повинен поставити себе...
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    [QUOTE=манро;15348]дати військо збільшення на педаль абсурдно загалом у прес-turbo, і, безсумнівно, означає мати press turbo фінал неконтрольованої, що, як мінімум, пасеться в 1,4-1,5 press думаю....
    коли від золота, ледь не працює на 1 бар...
    нормально, що натовп серед...
    якщо ти alfetta " ти в тисячу разів краще, ніж карту...
    *magi я б сказав, що на цій карті може йти прямо в розділі " карти анекдоти....[/QUOT!!!!

манро дякуємо за довіру, але я все ще у відкритому морі!!!!!у вас місце деякі канали...інша справа, екранна уприскування parzializzata, чого я не можу зрозуміти, що там...дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ін'єкції parzializzato повинні ставитися до "час відкриття" форсунок, але не вкладу руки моєї в вогні драйвери ecm іноді дають імен химерний карти від screnn не rieco відображення осей, щоб знайти добре, що це...
    привіт манро... осей з ecm-ті, що подивитися, і немає іншого!!!принаймні, що я не схопив те, що ви хочете сказати!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    виховання... пошти табличній уприскування parzializzato..ми бачимо, що значення, ви таким чином....може бути, може бути Smoke Limiter....
    карту диму, - загалом, ще один вид обмежувач дизель....для інших імен, які ecm appioppa карти не йти занадто далеко позаду...guradali завжди, в 2d, і в табличній подивитися, якщо ви можете зрозуміти, що це....
    привіт манро ось екранна

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    mah ці цифри в табличній мені не говорять абсолютно нічого.... може бути все, дизель,градусів boh....очікуємо, що якийсь фахівець, дає нам рада....
    карта turbo галочку "реальні значення" однак я думаю, що 130 точок не так багато в fonodo тільки 0,13 бар в готелі, -....
    мунро і' те, що я кажу, а я не можу знайти логіки....для турбо, що наміри для галочки реальні значення?вам місце в екрані iniezzione parzializzato map1 і 2, може бути, можна витягнути щось...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    повторюю, ці цифри уприскування parzializzato мені не кажуть коханого....
    Може бути, час вприскування...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    спасибі dvdtuning!!також тут цифри йдуть перетворені??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    привіт dvdtuning карту, що це зробив ти, то ти голівці блоку?добре?інша справа, трохи більше " iniezzione parzializzata я не можу зрозуміти нічого.......дякую!!!!!!!!

Сторінка 9 з 9 PrimaПеред ... 789

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •