Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    моя 1749v подорож в 1.6 бар ? зруйнований в 5000km... (це я тепер набагато більше? обережні, ці карти...)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    11
    я помітив, що турбіна не може? спокійно крутитися навіть на 1.8, але пік!!! тиск продовжує 1.55 v? ну, за умови, що ви берете, всі EGT нижче 600 градусів!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    мені довелося працювати на час overboost на моїй машині є 147 1.9 jtdm 120cv, бо після установки downpipe і airbox ramair тиск було піднято на 0.3 бар і 1.8 бар пік, а потім укладати на вивчення роботи dutycile клапана pierburg та його управління на шім щодо карта overboost, бо з оригінальною карті, проблема не стояла, це, тому що, маючи downpipe були незначні contropressioni, те ж саме вірно і для фільтра більш проникною, що дозволяло прагнення краще повітря, повертаючись до мови overboost для мене ? потрібно було піти і поміняти цю карту так devrescente і цілеспрямованої бо я rpoblemi піках 1.7 бар, а також газові parzializzato типу 50%, проблеми, які здавалися навіть активний круїз-контроль на крутих підйомах. всі розібрали, реконструкції карту overboost від орі, що, дивлячись на неї тепер, виявляється, важке, клапан в положенні спокою від депресії до приводу, привід в депресії, значить, профіль низьких обертів турбіни і, отже, максимальний тиск, знижуючи значення в карту збільшенні отвори для шім-клапана, які відкривають кілька разів на один крок знижує рівень депресії корисно для підтримки геометрії в налаштування низьких оборотах,і, отже, знизити тиск турбо компресора-єдиний обертів quidi значення більш низькими цінами знижують швидкість підйому тиску і саме тиск, і значення більш високі-збільшують, все в комплексі роботи зворотного клапана керування pwm pierburg.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Проблема в попередніх іграх серії " я не я і ніколи не capitato. я зробив кілька jtd 16 v з downpipe і не аномалія показував, як правило, не змінюється.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Якщо порти в межі prex turbo зі збільшенням, що складається з дизель потрібно x сила речей покласти руку на "карту overboost", щоб не послати в несправності ecu.. спробуйте зробити тяги з шостої oltrei 3500gg в гору, наприклад, ви побачите ", що якщо c'? багато дизель", як ви alzer? у prex від цієї об'єктивної..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Безумовно, справедливо те, що ви говорите, але просто давати правильні кроком до карт, дизельне паливо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав enzopezzano Visualizza Messaggio
    Безумовно, справедливо те, що ви говорите, але просто давати правильні кроком до карт, дизельне паливо.
    ні, ця розмова не має сенсу, Християнин має право, в момент збільшення дизель, принаймні, пік тиску наддуву salir?, і якщо від теж дизель, не торкаючись тих карти в ecu не, щоб справу вдалося? навіть підтримки постійного тиску.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Якщо ви так говорите. З офіційним діагнозом на руки, запевняю вас, що ви не стрибків тиску!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    можливо, ти не схопив добре, що сказали, Cristian і Сандро...з збільшенням значні дизельного палива, мають сильні піки, так що якщо ви не moddano час over, ебу не зможе керувати тиском. У випадках, pi? очевидні приводить до тиску balllerina..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    І я сказав, що було досить, щоб не збільшити карти дизель так перебільшені, щоб не зіткнутися з цими проблемами.
    Я думаю, що я схопив дуже добре бачив, що це ? моя робота.

Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •