ви також можете спробувати тимчасово закрити egr з аркуш і спробувати машини, щоб подивитися, як він себе веде .
ви також можете спробувати тимчасово закрити egr з аркуш і спробувати машини, щоб подивитися, як він себе веде .
Наводжу досвід родича, Croma 150.
Він намагався зробити це видалити механічно через карту, так і фізично, ці знамениті "valvoline", мав проблеми на одній з них.
БЕЗ інших змін у продуктивності від того, що я знаю (в тому сенсі, що карту НЕ було змін у даному напрямку для його вибору та волі?, я знаю, що ? дивно, але боїться зіпсувати двигун, робить багато км і використовує автомобіль для роботи)
Добре, в свою диктує показало МЕНШЕ, стрілянина на малих обертах і під час зйомки, особливо з авто заряд, і в гору.
Дав це зробити, виправити, наскільки пошкоджений і відновлення клапанів, як у джерелі (холдинг закритий тільки EGR)
Тепер ? знову задоволений (в очікуванні risucire змусити його зіставити автомобіль...)
крім того, я мав ті ж проблеми, я видалив метеликів і у мене не було більше проблем.
для того розриву, я думаю, клапан egr , ті, не виправлена pro prio велике, що.
тепер, коли мені потрапляє машина, я бачу, небагато.
проблема ? l помилка клапана swirl cio? у p2004 або p2013, що мене турбує, після чистий всі колектора, я не розумію, чому? ще я з-за цієї помилки, може бути привід? чи саме ті клапани, що так пронизують, але не розумію, як це можливо?
привіт всім, сьогодні вранці в дужках неділю...один з моїх клієнтів-власник браво 150cv подзвонив мені, сказавши, що автомобіль проходив не більше 3000 rpm....я зробив діагноз ? я знайшов ці помилки P2101 P2112 P2107 (метелик моторизовані), щоб мій досвід, я пам'ятаю, що, коли він прийшов з faralle swirl я знайшов з інших кодів помилок....і з іншими симптомами,.....
Хлопці, браво 1.6 mjet 120cv ? застосувати рішення про видалення?
у двох словах це добре, це добре, один або два рази в день, а ви ? м? постійний автомобіль починає strattonare і втрачає потужність, не світиться жоден індикатор. Вимикається, знову включається, і авто тягне, як у джерелі.
Автомобіль egr dpf, egr демонтований і ? ок, dpf, значення в нормі. Я хотів би спробувати видалити swirl, але на цей двигун я не знайшов рішення "ecu" боєголовок.
Рекомендую зняти впускний колектор і дати йому подивитися.
Сьогодні я почав розбирати, але я не бачив у двигун ці swirl, тоді я подзвонив в майстерню fiat і сказав мені, що bravo 1.6 mjet відповідно після 2010 року, більш ранніх немає!
Хлопці..ось мій досвід на Croma 1,9mjet16v 150hp..автомобіль strattonava до низьких, зіставленими з swirl активних...egr закритий завжди, як правило, проблема...розібрали впускний колектор, метеликів zozze...ще не заблоковані, але майже...видалені фізично, чисте колектор...видалені мапу..автомобіль йде ? задоволення![]()