Сторінка 84 з 106 PrimaПеред ... 3474828384858694 ... ОстаннєUltima
Результати з 831 по 840 на 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    068596 це таке?
    063F28 відповідно до логічної?
    Час, факти, таким чином, не змушують палити трохи багато?
    З приводу блимати, з rail оригінал, це дивно, спробуйте поставити час ori, і випробування.
    068596 = lim rail f(pboost) eeprom *7.51-100 (так я читав навколо) також знайдено на damos 75cv але з факторами перетворення різних
    063F28 є успіхи, і є інший, відразу після

Я втратив весь вечір прокручувати в 2d карта переміщення 70 з damos гран-прі 75 і я бачив дуже цікаві речі, але про них ми поговоримо завтра...у мене очі на орбіті.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    068596 це таке?
    063F28 відповідно до логічної?
    Час, факти, таким чином, не змушують палити трохи багато?
    З приводу блимати, з rail оригінал, це дивно, спробуйте поставити час ori, і випробування.
    Ось, тепер можете міркувати конструктивно.... як тільки я до комп'ютера, і я дам тобі мої відповіді.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    І, таким чином, аванси, які вам потрібні?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    І, таким чином, аванси, які вам потрібні?
    Я знаю, що не дуже логічно....але так машина краще і стукає менше...( це більше, ніж 1 рік, що це так) не питайте мене, чому. В знову в спокої і calcolandomi добре, градусів термін служби, залежно від iq я зроблю відповідні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Ось я через деякий час... побачив, що я зламала голову, і машина була в майстерні, я поставив BV35 в 90CV і monterò також флейта і регулятор завжди 90cv, я зробив карту, може бути, рік тому, але я ніколи не пробував.. може сказати, якщо я можу доторкатися до 1600 бар

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    Привіт, хлопці, на жаль, я знову не можу скачати Damos в 6FJ, хтось мені може сказати, де знаходиться управління wastgate на 70cv? Дякую

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Elektroniker Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, на жаль, я знову не можу скачати Damos в 6FJ, хтось мені може сказати, де знаходиться управління wastgate на 70cv? Дякую
    На 70cv мені здається, є управління westgate тільки біт захисту макс = 1,5 бар . На westgate-це механіка

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    Вам здавалося, що бачили, клапан-регулятор, можливо, я помиляюся. На даний момент Спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    привіт на 70cv геометрії турбіни, є фіксованою, отже, немає електронного управління, перепускний

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Заберу ка питання, щоб прояснити раз і назавжди одну річ, на якій також damos не ясні, і то, якщо на цих ecu карти з осі обертання двигуна, оборотів в хвилину ви читаєте в звичайному сенсі, або справа наліво. Добре те, що вісь Y представляє криві, які ви бачите в 2d, але кожної точки кривої по осі Х, як інтерпретуються? Тому що навіть якщо я виберу карту в winols, навіть поставивши відображення 2d або з'являтися mirror map рахунку не повертаються......

Сторінка 84 з 106 PrimaПеред ... 3474828384858694 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •