у мене є файл defap, але я ніколи не був, звик змінювати в разі ricopiando, gi? перші карти мені було цікаво, як я коли-небудь втрутитися певним чином, а не в інший... це d? повний контроль змін, будь то для defap, так і для підвищення потужності.
у мене є файл defap, але я ніколи не був, звик змінювати в разі ricopiando, gi? перші карти мені було цікаво, як я коли-небудь втрутитися певним чином, а не в інший... це d? повний контроль змін, будь то для defap, так і для підвищення потужності.
та я згоден з вами, але не ? звичайно, з програмним забезпеченням, що ви робите, що ви говорите, якщо ви хочете зробити це, то вам потрібно damos, і тоді я не розумію, чому? ви говорите, що змінити, у разі, криві на мдж завжди ті, які можуть змінювати адреси, але якщо зробити відповідні зміни не бачу проблеми, звичайно, маючи damos ви розумієте, що ви робите.
Привіт
Для того щоб зробити вручну, потрібно багато esperenza, різні ебу, різні рішення.
Немає досвіду дати їй в руки базується на простий copy-paste: у вас є файл, зроблений інший, відобразити зміни в ваш файл і готово...
Якщо у вас є відомий ви насправді піти вчитися, як зробити defap: в деяких блоків можна, діючи тільки перевірки сказати, що машина не має FAP, на інших потрібно зняти вручну зробити, деградації масла лічильники і все інше.
сандро, де ? можете так само є варіант три, тобто поставити рідне програмне забезпечення без fap...
якщо є damos там пу? зрозуміти так багато, і діагноз завжди під рукою