я не зрозумів одну річ, damos важливо ? що вони для однієї і тієї ж моделі ебу? наприклад damos edc16u31 гольф 1.9 105 ? сумісність з файлами a3 140cv завжди edc16u31regolando зміщення?![]()
привіт... я не експерт, але кажу тобі, що ні ? те ж саме... як же ебу не означає одне і те ж програмне забезпечення(карти) управління. Саме тому, що? у блоки 2 машин ? інший тому? їх спосіб зробити/реагувати sar? різні.. і це-те, чому? кожна машина має потребу в його персональній управління... сподіваюся, що пояснив щось корисне..
привіт
привіт, хлопці
я намагався завантажити damos (edc16c39), щоб зрозуміти щось, але ви нічого не розумієте!
мені заряду damos правильно(принаймні я думаю), але це не робить мене бачити, навпаки, не пов'язує імена на потенціал карти.. до карти потенційний тому побачити нескінченну info, що не карти, але все програмне забезпечення для управління всієї машини... ма.. хто знає, просвітити мене? дякую
може бути, спробувати робити вибір, а не шляхом імпорту single value наприклад..![]()
але це програмне забезпечення ? як ECM Titanium? тому ті ж речі?
це в основному sw обробки типу titanium, але на відміну від титану тут ви робите опівнічників, щоб знати, використовувати і то, навіть після безсонних ночей повертатися знову, тому що це досить складний, але, нарешті, без damos, що ніхто не розділяє або, хто їх продає дорого-не в тому, що тоді рабині дуже.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]