Сторінка 8 з 18 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати з 71 по 80 з 178
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    але ви їх переглянули, не, що вони рівні у двох папках?
    привіт.
    зробивши ретельної перевірки, здається, що ми майже схожі... але архів 100 мб, містить багато damos взяти в якості прикладу.
    дайте мені знати..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    я не зрозумів одну річ, damos важливо ? що вони для однієї і тієї ж моделі ебу? наприклад damos edc16u31 гольф 1.9 105 ? сумісність з файлами a3 140cv завжди edc16u31regolando зміщення?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав rsteam Visualizza Messaggio
    я не зрозумів одну річ, damos важливо ? що вони для однієї і тієї ж моделі ебу? наприклад damos edc16u31 гольф 1.9 105 ? сумісність з файлами a3 140cv завжди edc16u31regolando зміщення?
    привіт... я не експерт, але кажу тобі, що ні ? те ж саме... як же ебу не означає одне і те ж програмне забезпечення(карти) управління. Саме тому, що? у блоки 2 машин ? інший тому? їх спосіб зробити/реагувати sar? різні.. і це-те, чому? кожна машина має потребу в його персональній управління... сподіваюся, що пояснив щось корисне..
    привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    привіт, хлопці
    я намагався завантажити damos (edc16c39), щоб зрозуміти щось, але ви нічого не розумієте!
    мені заряду damos правильно(принаймні я думаю), але це не робить мене бачити, навпаки, не пов'язує імена на потенціал карти.. до карти потенційний тому побачити нескінченну info, що не карти, але все програмне забезпечення для управління всієї машини... ма.. хто знає, просвітити мене? дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав panny200555 Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці
    я намагався завантажити damos (edc16c39), щоб зрозуміти щось, але ви нічого не розумієте!
    мені заряду damos правильно(принаймні я думаю), але це не робить мене бачити, навпаки, не пов'язує імена на потенціал карти.. до карти потенційний тому побачити нескінченну info, що не карти, але все програмне забезпечення для управління всієї машини... ма.. хто знає, просвітити мене? дякую
    дивіться, я розумію набагато менше вас? я думаю, що завантаження від damos його обираєте самі. boh...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    0
    Citazione Спочатку Написав antonio.o Visualizza Messaggio
    дивіться, я розумію набагато менше вас? я думаю, що завантаження від damos його обираєте самі. boh...
    так, ви праві, останній крок ввезення запитує мене, що імпортувати... але список речей ? безкінечності, і всі речі, які не впливають на карти... на практиці c'?і все управління машиною, а не тільки двигуна... :-(

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    може бути, спробувати робити вибір, а не шляхом імпорту single value наприклад..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    112
    але це програмне забезпечення ? як ECM Titanium? тому ті ж речі?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав pitty Visualizza Messaggio
    але це програмне забезпечення ? як ECM Titanium? тому ті ж речі?
    це в основному sw обробки типу titanium, але на відміну від титану тут ви робите опівнічників, щоб знати, використовувати і то, навіть після безсонних ночей повертатися знову, тому що це досить складний, але, нарешті, без damos, що ніхто не розділяє або, хто їх продає дорого-не в тому, що тоді рабині дуже.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    це в основному sw обробки типу titanium, але на відміну від титану тут ви робите опівнічників, щоб знати, використовувати і то, навіть після безсонних ночей повертатися знову, тому що це досить складний, але, нарешті, без damos, що ніхто не розділяє або, хто їх продає дорого-не в тому, що тоді рабині дуже.
    вибачте, я повторюю, я проводжу безсонних ночей і грошей на обладнання для чистий смак, щоб знати і розуміти, але чому? ми не створюємо групу для покупки damos і тоді я кажу' n'? фігня, ви поділяєте.

Сторінка 8 з 18 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •