Де не вистачає, хлопці ?
Де не вистачає, хлопці ?
400 = 400000mm3, безумовно, поза поріг.. у вас харчування трансфер
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
андреа для перетворення постійного струму в мм3 враховує фактор 0.001:1
коефіцієнт 0,85 сказав вище, для того, щоб AFR (Прости, я переплутав вище..mea culpa)
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Не кажучи вже про...я перечитав все і зрозумів...якщо спуститися в Апулії пива в річках x все !!!
Хлопці, я можу додати вас, тільки ввечері,я на роботі..що стосується тиску турбо, я, здається, читав, що вже в оригіналі оборотів на 1.7 бар наддуву, отже, 2.7 читання від діагнозу...що стосується кількості дизельного палива впорснути думаю, йдуть розділені на 4 циліндри, але я не впевнений
Ви говорите про обсяг циліндра не дизельне паливо впорскується. Якщо заповнений водою циліндр, це "дельта" поршень в ЛІЧКУ мені 400.000 мм3= 400 куб. см=0.4 літра
Тепер для того, щоб не помилитися розрахунки повинні бути впевнені, що сума, яку ми хочемо надати, наприклад, 80mm3 циклу як суму чотирьох циліндрів, або для кожного циліндра. Тоді почнемо з рахунків
Вибачте, якщо я роблю крок назад, але як ми можемо визначити, якщо точка зупинки від 7000 одиниць вказуючи нам 70 мм3? Я вважаю, це значення у велику кількість точок зупину. Не думаю, що всі, пов'язані з кількістю дизельного палива.сьогодні гортаю трохи карту, і ви на місці якийсь екран. Тому що, якщо не оформлена добре, цей крок в кінцевому підсумку дає збільшення на якійсь карті...
Місце, що стехіометричне співвідношення теорії для спалювання дизельного палива складає 14,5 частин повітря по масі на 1 частину палива завжди у вагу і, що 80mm3 важать близько 66,6 мг мінімальний обсяг повітря-близько 1 м за цикл.
За законом дизельне паливо (стандарт EN590) повинен мати щільність від 0,820 і 0,845 Кг на літр, так що якщо я множу 80*0,820=65,6 мг, у той час як, якщо я множу 80*0,845=67,6 мг, щоб це я сказав приблизно 66,6, що це золота середина.
Якщо потім помножити вагу 66,6*14,5=965,7 мг. Я вже говорив-теоретик, тому що не Дизельний двигун, ніколи не буде горіти без диму, як нафтовий танкер, паливо до стехіометричного коефіцієнту, то, безумовно, 1000 мг, безумовно, недостатньо.