Вибачте моє невігластво, від непрофесіонала, але, враховуючи багато проблеми, пов'язані з ймовірними падіння напруги, не можуть ecu читання/запис з машини на мотоцикл..
Привіт.
Вибачте моє невігластво, від непрофесіонала, але, враховуючи багато проблеми, пов'язані з ймовірними падіння напруги, не можуть ecu читання/запис з машини на мотоцикл..
Привіт.
з тієї простої причини, що ви не можете змінити один біт або всю послідовність у той час як процесор звертається до zone даних ? одна річ, яку я ніколи не намагався зробити neache
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Немає ви не можете? робити..ідеальний керівництво каже, що має бути тільки панель інструментів-доступ, і все інше off, навіть освітлення салону...
я разом з galletto 2, я купив блок живлення змінного струму 12.7 v тому вміст може бути правильно ?
я не думаю, що блок живлення має ампер досить підтримувати харчування машини, але ви повинні поставити заряд батареї безпосередньо на акумулятор машини.
Привіт.
я не думаю ,чому? їх проблеми ? автомобільного акумулятора,а не напруга на програміста
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
але я ставлю завжди хороша батарея 100 а паралельно і виходу вентиляторів з машин, які я знаю, але я завжди віддаю перевагу bdm або boot або в школі тільки ті, які я знаю, і я впевнений, я йду послідовного
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ