точно, що карти ви дали дизель?це на 18% більше? ? ріст нормальний, в деяких картах
точно, що карти ви дали дизель?це на 18% більше? ? ріст нормальний, в деяких картах
точне річ? Обмежувач або змінною геометрією? А я збільшується, що ке ecm називається кількість? дизельне паливо впорскується, автомобіль ? цієї обговорення.
точно, як повідомляється, на питання munro ", де ви дали дизель?"
вибачте, але не ? краще, якщо місць, мод-файли, cos? ми можемо контролювати його?
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
файл ? gi? опубліковано-й? раз, останній раз mod пп я можу пост!!! (час
ось доказ у питанні
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-10-2012 в 19:38
Хто-те, що я daqualche рада?
в
Я тут!!! Піднімає час упорскування на 10% .. пробач золотих rail.. і спробувати.. все це, навіть якщо не ви це заслужили!!! Pero, зараз я свої файли, і я можу відповісти!!!
Miraccomando, щоб в наступний раз..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Дякую,вибачте, але були неправильно зрозумілі багато речей.краще покласти камінь над
Тихий, на жаль, коли ви не говорите вголос, ви неправильно розуміють багатьох речей.. спробуйте зробити те, що я сказав вам.. спробуйте його і дайте мені знати (пишу тут, на форумі!!!) ..
У світі божевільних нормальний-це з розуму