але vag-com працює, вс l elm?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Ти маєш на увазі vcds? Що я знаю, працює тільки з спеціальний кабель vag-com...
А з multiecuscan ви можете використовувати кабель vag...
Тоді ви повинні прийняти кабель vag і зробіть fiat і vag
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
ну, дивіться, що з ебу ? сумісність на сайті multiecuscan...
якщо пп помиляюся з vag, можна лише зробити деякі автомобілі з multiecuscan...? nn, маючи vag чекаю підтвердження...
але якщо ви повинні використовувати мульти я точка візьми собі ELM327, який там стоїть дуже багато, і ? pi? в тому, що ефективне
повторюю, що на сайті multiecuscan там і написано, що ебу підключається кабель kkl... може бути, з останніх проводів vag, які мають лінії can є пу? підключити на інші блоки управління...
тому ми говоримо, блоків керування автомобілів з символом KL (KLine)
як я бачу, все одно майже всі автомобілі-й? останні завжди потрібні адаптери з VAG
http://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx
З ELM327, як дріт, bluetooth, відмінно працює на різних Ducatidiag (найближчому до дверей бачив на головній сторінці), а також ScanST300, як для діагностики парк мотоциклів з ебу Marelli, Ducati-Morini-Guzzi, і т. д.. зокрема ScanST300 додатків для смартфонів з Android os через bluetooth.
M999
привіт, я теж, у мене є elm 327, використання, зокрема, з multiecuscan 1.4 хороша програмка, треба сказати, тільки ви ? обмежені fiat, lancia і alfa romeo; в цей момент я хотів би запитати, якщо б зроблено добре, як multiecuscan, не тільки для рено?