Стр. 8 з 12 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 117

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ще один доказ, я думаю, що зварити контактний смуги прямо на платі, та харчовий блок управління з зовнішнім живленням, те ж, що харчова півень, але " без переходу від gallo ж, зазвичай я роблю таким чином, те, що k-tag, що більш надійно ? все було видно , ми говоримо завжди-клони не dimentichiamocelo.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    роби, як він каже Ugoboss живить ебу без використання півень я використовую блок живлення змінної...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    тому, якщо я правильно зрозумів, я не повинен підключіть роз'єм obd al gallo та всі нитки всіх кольорів, вірно?тому, якщо я правильно зрозумів, їжі півень на звичайний роз'єм, і його блок живлення від зовнішнього джерела живлення, минаючи півень, правильно?скажіть мені, якщо ? так...а потім як управління, якщо телевізор з плоским екраном ? був порушений чи ні?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ? завжди добре використовувати той же блок живлення , роз'єм живлення півень і зробіть інший вихід блоку управління, телевізор з плоским екраном, якщо ви хочете спробувати continuita тобі зброю, мультиметр і терпіння і спробуєте дроту для дроту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    з джека, що я в комплект їжі півень і блок живлення той же, що я використовував раніше підключенні до ебу, але не на півень...я думаю, я зрозумів!flat я вже перевіряв...якщо навіть не так йде, я кидаю у відро
    програма буде працювати, які драйвери і папки я повинен бути в папці fgtech?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    al gallo ви повинні підключити usb-кабель до пк ? плоский кабель з адаптером ? просто не йде харчування, то блок управління продукти, в сторони, я завжди так і я на ці блоки управління

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    як не йде харчування півень і, як спалахує світлодіод? я також намагаюся це так, перш ніж кинути його в прово...

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    півень-доведеться годувати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    але насправді я знаю, уго...я також змінив зовнішній блок живлення для ебу і нічого не робити...єдине, що мені залишається ? пайка висновків смуги, але мені треба їх купити, що мені потрібно, з кроком 1,27...коли-зварні ставлю адаптер marelli і якщо не читає навіть їх я кидаю у відро...ебу не ? згоріла, чому? подається, коли я кладу 12 вольт обшпарюють, а потім приходить харчування, але не читає...єдине, що ці кляті голки я намагаюся зварити контактний смуги, нормально сенна? то я кидаю...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    В той же час я, що я дотримуюся цієї дискусії у мене були сумніви...тому я взяв ебу мареллі, який я прийняв давно .це той, підключений до школи без проблем, процедура, що я зробив, і я це підключити usb-кабель до пк, тоді я поставлю плоский кабель їжі блок управління з блоком живлення туристичне це я в пост..я провести bdm /ktag навіть з цим не у мене проблеми, використовуючи все той же schedino...тільки що я можу вам замість фото

Стр. 8 з 12 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •