Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678
Результати 71-76 - - 76 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Вериссиму! Його консультації часто ? відмінний портал для інформації та обслуговування Ducati!

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Хлопці, для Ducati та інформація на їх обслуговування і ще, ви коли-небудь дивилися на desmodromico*****? По мені ? зроблено дуже добре і має керівництва щодо вибору камери і все.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Перш, ніж я міг би сховатися від нього знову, я завжди запитав, якщо це було можливим відрегулювати Co, при необхідності після заміни ECU і (наприклад, при переході від однієї акції до racing, як той, DP, режим управління ламба в карту DP. Потім змінити мапу DP з ламба включити, встановіть його на мотоцикл і побачити, як правило, спільно. Повинні автоматично настроїти? Якщо таке відбувається, ви, можливо, пізніше відключити ламба і скинути cn JPdiag co ліжко з ламба включити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Рахунок ? значення стехиометрической ліжка-лямбда, рахунок регулювання Co. лямбда-серія-закон і цінності, які йдуть, щоб втрутитися в логіку блоку управління на конкретній карті, що потрібно, все, за винятком того, що мати продуктивність, потрібно, насправді, щоб вкластися в параметри antipollution і щось ще. Факти, серії, magrissime!

Co і TPS зміні завжди при зміні/мапу ебу Мареллі (no Co карту з орі і з лямбда-активний), це займе трохи, і мотоцикл працює добре. Але тоді, чому? ускладнюйте собі життя з активації/відключення, демонтаж, повернення...

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Бачила рішення для регулювання CO в будинку так само, думаючи, поведінка оригіналу, що з-за лямбда-який повідомляє ебу про те, як зробити co.

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Рахунок ? значення стехиометрической ліжка-лямбда, рахунок регулювання Co. лямбда-серія-закон і цінності, які йдуть, щоб втрутитися в логіку блоку управління на конкретній карті, що потрібно, все, за винятком того, що мати продуктивність, потрібно, насправді, щоб вкластися в параметри antipollution і щось ще. Факти, серії, magrissime!

Co і TPS зміні завжди при зміні/мапу ебу Мареллі (no Co карту з орі і з лямбда-активний), це займе трохи, і мотоцикл працює добре. Але тоді, чому? ускладнюйте собі життя з активації/відключення, демонтаж, повернення...

M999

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Foglianise (BN)
    Повідомлення
    44
    Злегка OT порівняно з першим...
    У цей момент, читаючи ваш пост по налаштуванню ДО мене абсолютно спонтанно повторити питання, що я вже зробив? кілька днів тому, так? я перепрограммированный блок управління з відображенням DP я зрозумів, що ? правильно, скинути TPS і відрегулювати CO; як я вже написав reset TPS я зробив це завдяки JPDiag і ? річ проста, але, не володіючи необхідним обладнанням, я не можу відрегулювати CO. Мотоцикл, здається, йде добре, але ви думаєте, я можу продовжувати враховувати cos? або ? краще, якщо по-любому відображення оригіналу (не будучи в змозі відрегулювати CO)? На, що андрій зустрічі, перетворивши її в цій ситуації? Повторюю, що улла мотоцикл я не скиди оригінальні, але і стічних вод, відкритих Стрілка без лямбда-зонда.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Хлопці, вибачте, але ми йдемо занадто OT. Тут ми говоримо про прикладної електроніки в ECU, не для тюнінгу мотоциклів. Було би багато сказати і пояснити, але не ? п? дошка підходить до цієї.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •