Сторінка 8 з 9 PrimaПеред ... 6789 ОстаннєUltima
Результати 71-80 82
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    я можу порадити запитати info адміністраторів форуму, напишіть в цій **** ваша проблема info*professionalchiptuning.net і повідомте вашу проблему, то рішення вашої проблеми буде?
    Спасибі, леандро, спробує? дотримуватися ваших порад.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Я ? захотілося возитися, в будь-якому випадку ви йдете на довгі враховуючи, що знайти з таким же hw і sw не буде? просто. Отже, враховуючи, що в даний час кабель у мене є, я роблю резервну копію поточної ситуації, принаймні, якщо б статися щось, під час запису я можу відновити все.

Але говорите HW і SW на рівних, але по фотографіях, які я бачив у мережі декілька оголошень, на етикетці ебу є? написав код, hw 02.....883, але знайти в програмі не можу її знайти. C'? код ECU до 8 цифр, який повинен бути код продукту Альфа-Ромео". Якщо я йду від підривника, і я з блоком в руках, як я можу зрозуміти SW? Єдине ? його можна підключити?
    якщо вам потрібно резервне копіювання всього тобі можу забезпечити той же ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Я ? захотілося возитися, в будь-якому випадку ви йдете на довгі враховуючи, що знайти з таким же hw і sw не буде? просто. Отже, враховуючи, що в даний час кабель у мене є, я роблю резервну копію поточної ситуації, принаймні, якщо б статися щось, під час запису я можу відновити все.

Але говорите HW і SW на рівних, але по фотографіях, які я бачив у мережі декілька оголошень, на етикетці ебу є? написав код, hw 02.....883, але знайти в програмі не можу її знайти. C'? код ECU до 8 цифр, який повинен бути код продукту Альфа-Ромео". Якщо я йду від підривника, і я з блоком в руках, як я можу зрозуміти SW? Єдине ? його можна підключити?
    вибачте, але я хотів би сказати дві речі, перша ? якщо перейти від підривника потрібно шукати ecu, який має те ж обладнання на вашому, так сказати серійний 0281.... та ін програмне забезпечення, навіть якщо ? інше, не має значення, ви можете змінювати другий ? що вам вдалося зробити вісім сторінок, що так тривіально, і все, що потрібно зробити ? повторюється мільйони разів вже? у вас є рішення, якщо у вас виникли сумніви, rileggiti ці вісім сторінок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    вибачте, але я хотів би сказати дві речі, перша ? якщо перейти від підривника потрібно шукати ecu, який має те ж обладнання на вашому, так сказати серійний 0281.... та ін програмне забезпечення, навіть якщо ? інше, не має значення, ви можете змінювати другий ? що вам вдалося зробити вісім сторінок, що так тривіально, і все, що потрібно зробити ? повторюється мільйони разів вже? у вас є рішення, якщо у вас виникли сумніви, rileggiti ці вісім сторінок.
    Факт ебу від підривника, як я зрозумів, насправді вказується тільки обладнання, в залежності від того, що ти вказав, справедливо ? що за рішення ? простий, але без резервної копії (який я і не можу знайти)? тоді cos? просто. Завжди, що це рішення, яке ти, в іншому випадку я перечитав всі вісім сторінок з pi? увагу.

Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    якщо вам потрібно резервне копіювання всього тобі можу забезпечити той же ecu
    Спасибі alfajtd, звичайно, що мене цікавить .

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    вибачте, якщо я втручання, але де ти?
    кажу своїй (можливо, неправильно), ти файл орі , але я не розумію, якщо ви переписали все роблю до кінця ,успішно

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    ось сюди потрібно ripristinarti екю у всьому спокоєм, зарядка і флеш, що e2p, що gi? ? діви, після чого зберіть ecu в машині увімкніть рамках 10сек вимкнути на 10 сек і все готово, звичайно, ви повинні кодувати форсунки навіть з multiecuscan ви зможете коди я їх отримати до з діагнозом або безпосередньо від форсунок, і те ж саме відноситься ecu зодіаку руїнах повинен бути тільки апаратні, так само і за ті ж дії, здрастуйте.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    я prma відкрити ecu намагався б писати в бд тільки flasch читати bdm і то не система, то виберу другий варіант.з ***********нира не можете кодувати форсунки.,вам потрібно, принаймні, autocom.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    ось сюди потрібно ripristinarti екю у всьому спокоєм, зарядка і флеш, що e2p, що gi? ? діви, після чого зберіть ecu в машині увімкніть рамках 10сек вимкнути на 10 сек і все готово, звичайно, ви повинні кодувати форсунки навіть з multiecuscan ви зможете коди я їх отримати до з діагнозом або безпосередньо від форсунок, і те ж саме відноситься ecu зодіаку руїнах повинен бути тільки апаратні, так само і за ті ж дії, здрастуйте.
    Йосип.... у мене немає слів. СПАСИБІ, СПАСИБІ. Я повинен тобі вечерю може бути, навіть 3 або 4.

Сьогодні у другій половині дня, перш ніж я послав файл, я прочитав в BDM. Я Скачав один файл, і потім я скачав окремі файли. Мій файл e2prom був 4kb порівняно з вашим, що ? 8 кб, для curiosit? ви знаєте, чому?

Те, що ви мені прислали, якщо я правильно зрозумів ? з scodifica частково, практично читаю код форсунок і після того, як напали на ecu перенесено з вашого файлу я вводжу коди. Потім allineaento безконтактними, як я говорив, alfajtd.

PS ймовірно, відкрити? пост в розділі специфікації, але може бути ? само безглуздо, читаючи в BDM я можу зробити, або єдиний файл, "про 468Kb", або окремі файли. У варіанті окремих файлів змушує мене читати тільки ебу двигуна, і e2prom. Третій, не ? вибирається, як ніколи?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    у e2p моя ? 8k і ваша 4k просто тому, що вони ліжку з двома tool кілька просто, що моєї скорочення 4k і вантажів, свій інструмент, якщо не знаєте, вас різко я,про твою останнє питання, що "третій", як ви кажете, вас не ? вибирається просто тому, що ваш ecu не повідомляє, де вона відображається ? selezzionabile тип marelli mjd, так сказати

ось e2p 4k завантажувати flash і e2p робіть те, що вам потрібно зробити, і тоді ви зробіть back up.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:27

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    ось e2p 4k завантажувати flash і e2p робіть те, що вам потрібно зробити, і тоді ви зробіть back up.
    У мене немає слів, спасибі. Завтра я роблю все, і тоді я розповім вам як ? туди. Щоб не стояти lia установка ecu і читання коду форсунок мені перш читати їх безпосередньо, а потім за допомогою МНС їх ricodifico. Я виходжу з першого "сторона розподілу".

Ще раз спасибі.

Сторінка 8 з 9 PrimaПеред ... 6789 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •