ось фото в zip, що я зробив, коли я намагався завантажити, вибачте за безлад, але після 4 годин випробувань у записі я витягнув fuorimezza майстерня![]()
ось фото в zip, що я зробив, коли я намагався завантажити, вибачте за безлад, але після 4 годин випробувань у записі я витягнув fuorimezza майстерня![]()
ось відео, яке мені було зроблено саме так, а не так
це я помилився на початку, потім я виправив становище, я не знаю, як піде
Востаннє редагувалось leandro89; 26-01-2014 до 13:21
я їду в ECU з роз'ємом Ori знайти підривника
Pin 50 +
Pin-код 23 +
Pin 1 -
як керівництво BDM100
Immag001.jpg
Але як ви можете думати геть відео і зробити вам фото, а ви працюєте?
у всякому разі, так мені завжди здається, що телевізор з плоским екраном і навпаки...
Востаннє редагувалось leandro89; 26-01-2014 до 13:21
я не бачу в цьому нічого дивного, за винятком того, що його schedino навесні, навпаки, те, що ви зняли...
щоб селянин фото зйомки, тому, може бути, ви не у вас є друзі, які тебе ламають(розколюють)**** і питають, як читати ecu, що ніколи не робили..ми також працюємо поруч!!!(багато разів мої від будинку, щоб farsele, коли читаю..ви не знаєте, якщо ви збираєтеся в майстерні або ви збираєтеся на весілля))hahahahah!!!також будуть в костюмах і краватках!!!!
Востаннє редагувалось leandro89; 26-01-2014 до 13:22
Що таке заєць? Кролик Abarth
я зроблені, щоб побачити, як працює продавець півня, ось чому
тепер у мене інші ecu, щоб спробувати, але якщо все в порядку, як посилання, безумовно, проблема ? 3.3 або 5в, що не йде від блд, справді, вимірюючи на натисніть на кнопку "підключити", залишилося 0.8 v, а не 3.3 або 5в
Востаннє редагувалось leandro89; 26-01-2014 до 13:20
це відео нічого не видно*****і каже, carlo треба відправити його у кого-то впевненість, що я пу? перевірити і ви ? offertyo добровільне.dv ти?
і' l єдине рішення, якщо ні, тут ми робимо весілля з перегляду і хрещення!!не вистачає тільки піано-бар, і ми на місці!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Якщо ви дасте мені вашу адресу, якщо можна його тобі посилаю!!