ви cicerca на це:
ROYAL PURPLE ? бачите чи входить у ваші очікування.
ви cicerca на це:
ROYAL PURPLE ? бачите чи входить у ваші очікування.
я на моїй Subaru Impreza wrx STI я завжди використовував Motul 300v 15w50, і мені завжди було дуже добре також, якщо вартість не ? зовсім дешево.. тепер в останній курс я хотів би спробувати castrol edge sport 10w60, і я повинен сказати, що йде дуже добре. З motul там робив максимум 6000 км, то бачила, як тиск, що йшов занадто швидко, з його зійти обертів, з castrol, а не вже? 5000 і ще тиск ? одно в перший день.. крім Того, коштує значно менше,![]()
вибачте манро, але я пам'ятаю з даних різних...надійні ці дані??
Я завжди Royal Purple і ZX1 в якості добавки sn і nn, я ніколи не погано.
щиро таблиці ніколи не бачив.. але за порадою відомих "підготовці" я знаю, що більшість людей, яких я знаю, які використовують машини на трасі використовує 300в.. навіть на мотоциклах. Я не використовую far і у мене ніколи не було проблем..? я не заперечую, що по мені ? р? занадто завищена.. c'? краще, загалом.. і за вартістю значно нижче..
пам'ятаю деякі значення, типу спалаху? що повинно бути в колонці flash dela таблиці. Пам'ятаю, що selenia wr доходила до 230?, на bardahl xtc 60 перевищив 200? і навіть оболонки не зовсім те значення. Я маю на увазі технічні дані виробників, які я отримав, див. ось чому? вам цікаво, надійності? з ваших даних...
Дякуємо за компліменти!
Я хочу уточнити, оскільки ви в темі, яка, наскільки я міг зрозуміти, причому деякі дослідження, зроблені точки спалаху? ? значення, яке стосується тим більше? вкладка "безпека", що в технічних характеристиках і більш певні значення (190?C) ? вважати залишкової, як вказує.
Особисто вибір мастила, то я вважаю, головне. Мої рішення засновані на технічні характеристики, які часто можуть знайти в мережі; я вважаю, viscosit? кінематика різних температурах, значення HTHS, температура замерзання і спалаху?, pi? в цілому я намагаюся, скільки пі? інформація щодо специфікації ASTM продуктів, які цікавлять мене. У минулому я намагалася, щоб проаналізувати також деякі олії (від одного, Bs Мастильних матеріалів), використаних роблячи порівняння між Motul X-Clean 5W30, Castrol EDGE 5W30 і Bardahl Technos C-60 Exceeded 5W30 всі використовувані на моїй 118D N47D20A, щоб не більше? 6 тисяч Км і приблизно в рівних умовах.
Від різних аналізу виявилося, що Bardahl не було великої нафти, які розповідали мені про те, що X-Clean ? відмінний продукт, у той час як Catrol ви чолі в середині, значення дуже близькі до X-Clean, як ємність? зберегти в сплячий режим morchie зібрана і сміття, тирса, дизельне паливо, Etc.Etc...
Зроблено це велика преамбула, я настійно рекомендую проконсультуватися технічні характеристики продуктів, які ви хотіли б спробувати, і зрозуміти що-то з приводу тестів, я відсилаю вас до цієї Ссылке:
http://www.astm.org/Standards/petroleum-standards.html
Дуже корисно для інтерпретації різних D2270, D445, D92 і D97, Etc.Etc..., присутніх в технічних характеристиках продукту pi? комерційне!
Що стосується використання присадок сторонніх виробників, таких як прокладки антитрения, прибиральників та інших, я завжди був дуже скептично налаштований з різних причин: мастильні матеріали, вони вже є? якщо addittivati EP і використання прокладки антитрения зовнішніх, як правило, молекул, твердих, як ПОЛІТЕТРАФТОРЕТИЛЕН, дисульфід молібдену, fullerene C60 (в Bardahl присутні у мінімальній мірі, так мало його не було актуальним в стадії Тестування ІМХО), не можуть робити нічого іншого, крім насичення в ємність? диспергатори мастила в pi? короткий період часу, а також зменшити ємність? поляризації мастила на механічні компоненти. Створюються cos? піків тертя, незважаючи на зниження в цілому ж, на комплекс механічних органів, які можуть вплинути на цілісність? фільм мастила. Що стосується прибиральників, мова ? дуже просто, у мене було кілька невдалих дослідів: сальники пошкоджені, загін morchie настільки великі, пломбування падіння трубка в кубку, забруднення мастила, новий.
Я додаю кілька PDF-файлів, що для мене сон-були "прожектор", звідси і сон матчі моїх численних досліджень.
Протизадирні присадки (PDF).zip
Я сподіваюся, що було корисно!
P.s.
У всьому цьому, на даний час я знаходжу цілком з Castrol EDGE FST Turbo Diesel масло 5w40, а також з Motul X-Cess 5w40 даний!
Востаннє редагувалось ст. ст.; 19-11-2012 в 16:17