Ви повинні також побачити, якщо хто має встановлений, він зробив це без бажання або, якщо є ви ? поставив їх чистити інтеркулер, повітроводи і попереднього змащення турбо...
Ви повинні також побачити, якщо хто має встановлений, він зробив це без бажання або, якщо є ви ? поставив їх чистити інтеркулер, повітроводи і попереднього змащення турбо...
те що сталося на 147 150cv з турбіни ibridata...
маршрут після 500 км...
звичайно, замінити по гарантії...
pi? що ще ви повинні бути дуже обережні в заміні, lubrificandolo добре і замінивши труби і ущільнення
ми не говоримо, то для турбін, що використовуються....
гірше, ніж їхати в ніч, якщо їх не тримати, як треба...
також відновлені вони пі? іноді з бункерів, вони збалансовані і гірше, і продовжують "якщо все в порядку" met? ці нові моя порада ? змінити тільки ядро осі новий збалансований виробником
сьогодні після довгого очікування і приїхала турбіна відновлений, тільки, що замість того, ккк я попросив гаррет, який більше, ніж хто-небудь з вас порадив мені, тепер те, що мені цікаво, як ніколи я знайшов на targetta абревіатура gt16v, що кіннота ? це турбує?????
але я бачив досвід, який у тебе був я на турбіну, новий, не відновлений? тепер ми бачимо, як ніби свистить чи ні...