ок, немає контактуа перемикач egr ? правильно..що стосується "осі" карти egr..їх не знаю..але я думаю, ке ? просто switch off
![]()
ок, немає контактуа перемикач egr ? правильно..що стосується "осі" карти egr..їх не знаю..але я думаю, ке ? просто switch off
![]()
Привіт...ви молодше..але нік дивний..а зміщення-100 означає, що до вартості подивитися на карту, потрібно зняти 100бар, щоб мати реальну цінність
![]()
перш ніж йти далі, я хотів би зупинятися на карту egr(так, щоб з'ясовувати всі карти відомі) і його switch-off, щоб відключити всі елементи управління і пов'язані DTC...
у idirizzo 067C4A знайти "вимикач" з десяткове значення 14252 "вимкнути" все просто довести це значення до 47506...
карту egr знаходиться за адресою 067CAC ? один 16x16 осі X є rpm осі Y і Z мені невідомі...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
чи можу я дати вам пораду? іноді ricapitolate всі карти,так? не плутайте і ви будете мати всі рамки situazioe під очі..
Контакт Skype cos? як facebook і ін ви можете? поміняти тільки в обговорення купівлі-продажу.
я хотів купити інструменти dvdtuning....![]()
фотографії карта основного Упорскування або parzializzata табличній і 3D:
IniezParz3D.jpg
IniezParzTb.jpg
Терпіння і чеснота сильних..
добре виглядає файл backgrop...
на карті показано маріо ? насправді карту rail і ? один 16x16....
ecm називає iniez parzializzato map1...
карту часів ecm називає iniez parzializzato(1) і 16X24..
повертаюся..
backgroop щось, щоб раз..ми засувки на рейку та її обмежувачі..., що ми пояснили, де...відсутня біти захисту...чи знаєте ви нам допомогти?
вказаною вами ? остання карта, що ecm показує і час впорскування
а мені здається, пам'ятати, що фільтри в магістралі високого тиску були досить високими,тому навіть підвищення на 5%, залізничних(за якою, не ? дозволено піти) не мають проблем,я кажу з особистого досвіду,ось чому? в іншій дискусії я не ставлю їх розшукує