Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678
Результати 71-74 74

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    В місті пробки, як правило, c'? невеликий вентиляційний отвір паливного перевіряє ? чистий, чому? навіть те, що, якщо ? attappato від бруду призводить до проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав nero72 Visualizza Messaggio
    Так, але вони ще не визначились, так? з моїх друзів, які працювали як механічні, вони сказали мені, що пу? бути dpf, тому? я намагаюся і вчуся видалення dpf, egr gi? факт.
    для того, щоб ідеї, але, як ви можете зв'язати стан dpf з тим, що автомобіль не запускається або запускається з тиском балерина.
    якщо dpf має свої проблеми, ви також можете зняти його, але не думаю, щоб вирішити цю аномалію

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    для того, щоб ідеї, але, як ви можете зв'язати стан dpf з тим, що автомобіль не запускається або запускається з тиском балерина.
    якщо dpf має свої проблеми, ви також можете зняти його, але не думаю, щоб вирішити цю аномалію
    Привіт, можливо, ти не прочитав всі повідомлення, але із-за тиску балерина, був насос високого тиску, замінити і усунути проблему, щоб гикавка ( назвемо cos? ) c'? як і раніше, але я бачу, тиску турбіни, який піднімається і опускається, а потім пу? бути, що ебу побачить надто високого тиску між вихлопних газів двигуна і dpf і йде рубати тиску turbo, натиснувши піти частоти, тиску турбо.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    45
    Хлопці, трохи з запізненням, але я хочу сказати вам, як я вирішив, я розібрав клапан геометрії турбіни, і контролюється знайшовши води в губки, що робить фільтр, щоб відчувати себе комфортно, перевернутий з клапана який стоїть на впускному колекторі, прямо зараз йде, що казка.

Сторінка 8 з 8 PrimaПеред ... 678

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •