Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
тобі потрібно натискний диск, армовані, механізм витягнути, їх продають на відомих угод онлайн, отримати комплект зчеплення нажимной диск, армовані, повинні йти, сподіваючись, що коли зчеплення тому правильне зчеплення на маховик ж не вибрируйте занадто багато пари, в двухмассовом маховику ? відомий сприймати мало пар понад 350 нм максимального крутного

я пропоную крок у комплект monomassa з вищезазначеної зчеплення, комплект coupe tirbo 20v від 96 до 98 ? монтується на всій території готелю і в курсі двигуни jtd/jtdm 8v alfa механізм витягнути, тільки замінивши болти кріплення маховика, маховик якщо ви добре використовується і муфта нова коштує 250 євро разом з натискним диском, і тримає добре їй 400nm і 200cv
у мене є клієнт з alfa 147 1.9 16v 150 л. с. з коробкою передач 6-ступінчаста, в яких вони встановлені маховик monomassa з без зчеплення з маточиною приводу, щоб тримати тримає, але ? дуже шумно, і я був би має намір зробити зміна маховик coupe знати, якщо ви можете зібрати на цей курс?